Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2022

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου 2022

Αντιγόνη Στάμου

Ο κυβερνήτης σας  Άρης στην εβδομάδα αυτήν, περνάει σε αναδρομή πορεία, ως τις 12 Ιανουαρίου 2023, αναστατώνοντας για τα καλά την επικοινωνία σας, αλλά και την καθημερινότητά σας  γενικότερα.

Και καλό θα είναι, επειδή πάρα πολλά πράγματα το διάστημα αυτό, θα έχουν την τάση να παρανοούνται  και να παρεξηγούνται,  να είστε  σαφείς  και συγκεκριμένοι  σε ότι λέτε, συζητάτε  η  διαπραγματεύεστε.

Είναι επίσης μία εποχή που θα θελήσετε να κάνετε σημαντικές εκκαθαρίσεις, σε  θέματα του παρελθόντος που έμειναν σε εκκρεμότητα, τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Να θυμάστε πως  αυτή  δεν είναι εποχή οριστικοποίησης καταστάσεων αλλά περισσότερο επεξεργασίας και οργάνωσης.

Με τον Άρη να κινείται σε αναδρομή πορεία είναι πολύ πιθανό να θελήσετε  να χτυπήσετε  την πόρτα ενός προσώπου από το παρελθόν σας, που φαίνεται πως μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τη ζωή σας, αλλά όχι από το μυαλό και την καρδιά σας.

Ένα οικονομικό ζήτημα, στην εβδομάδα αυτή,  μπορεί να μην σας  φέρει τα αποτελέσματα που περιμένατε, η να προκύψουν έκτακτα έξοδα, που δεν τα είχατε  υπολογίσει.

Στο καλό σενάριο,  των ημερών, δεν αποκλείεται να πάρετε  χρήματα από κει που δεν το περιμένατε.

Αλλά και σε ότι αφορά την ερωτική σας  ζωή η εβδομάδα  φέρνει πολλά γεγονότα τα οποία δημιουργούν ένα καινούργιο πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα κινηθείτε  το επόμενο διάστημα.

Είτε γιατί στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, νιώθετε  να είναι πολλά αυτά που σας  χωρίζουν από το σύντροφό σας, και αποφασίζετε  να κλείσετε  έναν κύκλο που  δεν σας εκφράζει άλλο.

Είτε γιατί ένα καινούργιο πρόσωπο εισβάλλει ορμητικά στη ζωή σας, και ένας κεραυνοβόλος έρωτας αλλάζει τα πάντα, στην καρδιά το μυαλό και στην καθημερινότητά σας.

Επιλέξτε  την ημέρα της Δευτέρας και της Τρίτης για να επικοινωνήσετε  καλύτερα με τους φίλους σας,  με τα πρόσωπα που αγαπάτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα ή να προωθήσει σημαντικά θέματα που μπορεί να έχετε σε εξέλιξη.

Τετάρτη και Πέμπτη είναι ένα διήμερο που πολύ πιθανά να σας  βρίσκει πιο υποτονικό, με μία έλλειψη διάθεσης επικοινωνίας, αλλά κυρίως πιο κουρασμένο. Κρατήστε  τις αποστάσεις σας  και μην ανοίγεις μέτωπα τα οποία δεν μπορείτε να υποστηρίξετε. Η μέρα της Παρασκευής από τις βραδινές ώρες και μετά, σας  επαναφέρει την αισιοδοξία σας.  και σας  δίνει τη δυνατότητα να κάνετε  ένα καινούργιο ξεκίνημα, σε ότι αφορά τις υποθέσεις αλλά και τις σχέσεις σας.