Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου – 05 Μαΐου 2024

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου - 05 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Κριός

Αγαπητοί Κριοί καλή εβδομάδα.

Αυτή την εβδομάδα η κυρίαρχη όψη είναι ο Άρης κυβερνήτης πλανήτης σου που συναντά από σύνοδο τον Ποσειδώνα στο δωδέκατο ηλιακό σου. Φέρνει μια γενική ατονία, θα ζεις περισσότερο κάτω από ανησυχία και ονειροπόληση, αλλά θα έχεις και μια ληθαργική τάση, αν μπορείς να εκτονώσεις αυτή την ενέργεια με ένα ωραίο ταξίδι για ξεκούραση. Φυσικά θα είσαι πολύ ρομαντικός και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για τα δεινά και τον πόνο των συνανθρώπων σου. Τα ιδεαλιστικά σου στοιχεία θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο. Από την πρώτη Μάη όμως περνάει ο πλανήτης κυβερνήτης σου στον Κριό και σε ισχυρή θέση στον πρώτο οίκο. Σου δίνει πλέον τα σκήπτρα να γίνεις ο εαυτός σου, έναρξη καινούργιου κύκλου με πολλή ζωτικότητα, ενέργεια αλλά πρόσεχε μην πάρεις μεγάλη φόρα και βιασύνη γιατί η ενέργεια και η δράση σου θα είναι παρορμητική, αυθόρμητη και μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα.

Ερωτικά

Κάποιας ερωτικής φύσεως θέμα εξαιτίας ενός σκανδάλου που θα ξεσπάσει αυτή την εβδομάδα κρυφό ερωτικό σου που θα μαθευτεί. Μην δραματοποιείς την κατάσταση εξαιτίας ενός φιλικού προσώπου που μπορεί να βγάλει στο φως τα δικά σου ερωτικά μυστικά. Οι καταστάσεις μπορεί να πάρουν μια δραματική χροιά, άφησε να κυλήσει το θέμα χωρίς να αναμειχθείς σε ίντριγκες γιατί μπορεί να ζήσετε δύσκολες καταστάσεις και ανειλικρινείς. Μάλλον σε βλέπω να κάνεις ghosting.

Επαγγελματικά

Θα αντιμετωπίσεις κάποιες οικονομικές δυσκολίες από δική σου πλευρά, έκανες κάποιες λάθος κινήσεις και εκτιμήσεις, στα οικονομικά σου ζητήματα. Για να βάλεις λοιπόν μια σταθερή βάση θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο διαχείρισης. Στην αρχή της εβδομάδας θα έχεις πολύ τρέξιμο στη δουλειά, αν και θα θέλεις καλύτερα να ξεκουράζεσαι όμως οι υποχρεώσεις είναι πολλές και για το σπίτι σου αλλά και στην εργασία. Επίσης θα ασχοληθείς και με πολλές αγαθοεργίες, αλλά πρόσεχε που επιλέγεις να τις κάνεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση