Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 – 26 Μαρτίου 2023

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 - 26 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Χρόνια πολλά στους φίλους Κριούς!

Υποδέχεστε τον Ήλιο στη δική σας ζωδιακή περιοχή, και φέρνετε σε όλους την άνοιξη, πολύ περισσότερο όμως αλλάζετε και ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Ένας ‘άνεμος ανανέωσης πνέει πάνω από τη ζωή σας την περίοδο αυτή, ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της νέας σελήνης η οποία κορυφώνεται στην ημέρα της Τρίτης.

Είναι η στιγμή, μπορείτε να κάνετε μία δυναμική επανεκκίνηση σε όλα όσα έχετε σχεδιάσει έχετε ονειρευτεί και θέλετε να πετύχετε.

Είναι η στιγμή να κάνετε μία νέα έναρξη σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, ή να δημιουργήσετε μία καινούργια σχέση, η οποία θα σας συντροφεύσει στη ζωή σας από δω και πέρα.

Ο Πλούτωνας επίσης περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλάζοντας στα επόμενα χρόνια τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας και τις προσωπικές και τις επαγγελματικές.

Θα αναζητήσετε περισσότερο την ουσία, αφήνοντας τις επιδερμικές και τις ανούσιες σχέσεις πίσω σας.

Θα θέσετε καινούργιους στόχους ανανεωμένους μεγαλόπνοους στόχους, τους οποίους και μπορείτε να κατακτήσετε, αν λειτουργήσετε συνειδητά, αναγνωρίζοντας τη δύναμή σας, στις ικανότητές σας, και αφήνοντας πιο πίσω σας πεποιθήσεις, οι οποίες μέχρι εχθές μπορεί να σας δυσκόλευαν.

Παράλληλα στην εβδομάδα αυτή, το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, ενεργοποιεί θέματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι και στην οικογένεια, φέρνοντας στο προσκήνιο, ακόμη και γεγονότα από το παρελθόν, τα οποία ανασύρονται προκειμένου να τα επεξεργαστείτε με μία καινούργια οπτική.

Κρατήστε αποστάσεις από ότι νιώθετε ότι σας δυσκολεύει, και πάρτε το χρόνο σας, προκειμένου να κρατήσετε τις ισορροπίες, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις σχέσεις με τα πρόσωπα της οικογένειας, που την περίοδο αυτή γίνονται ιδιαίτερα ευαίσθητες.