Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 – 19 Μαρτίου 2023

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 - 19 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Παρόλο που σε γενικές γραμμές είστε ένας παρορμητικός άνθρωπος, και δεν σας είναι εύκολο να συγκρατηθείτε όταν νιώθετε ότι θέλετε να μιλήσετε, και να εκφράσετε τις θέσεις και τις απόψεις σας, παρόλα αυτά, στην εβδομάδα που θα διανύσουμε, είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε αποστάσεις, από ότι σας δυσκολεύει, και από πρόσωπα ή καταστάσεις που νιώθετε να ξεφεύγουν από τα όρια και τα πλαίσια σας.

Οι διαδοχικές όψεις που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με τον Άρη τον ‘Ήλιο και τον Ερμή, δημιουργούν ένα ιδιαίτερα θολό τοπίο, μέσα από το οποίο δεν είναι εύκολο να αντιληφθείτε πού αρχίζει η αλήθεια και πού τελειώνει το ψέμα.

Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί παρακάτω να μετανιώσετε, μία και δεν έχετε όλη την εικόνα ξεκάθαρη μπροστά σας την εβδομάδα αυτή.

Δώστε μία μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις σας, μία και το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, δημιουργεί διαφόρων ειδών τριγμούς τόσο στις προσωπικές όσο και στις σχέσεις της επαγγελματική σας ζωής.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, λειτουργεί ευεργετικά σε ότι έχει να κάνει με τις οικονομικές σας υποθέσεις και τις εξελίξεις τους.

Ενώ το θετικό αυτής της περιόδου, είναι το πέρασμα του Ερμή στη δική σας ζωδιακή περιοχή, κάτι που έρχεται να ανανεώσει σημαντικά την επικοινωνία σας και την κοινωνικότητα σας.