Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Κριός

Αγαπητοί Κριοί καλή εβδομάδα.
Η εβδομάδα σου ξεκινά αρκετά δυναμικά στο κοινωνικό, προσωπικό και επαγγελματικό αλλά και με κάποιες δυσκολίες που θα πρέπει να διευθετήσετε για τα της οικείας σας. Θα έχετε καλή τύχη στα οικονομικά σας και θα κυνηγήσετε τους στόχους σας, στα επαγγελματικά, οικονομικά με γνώμονα την αποταμίευση και τη συνετή διαχείριση. Το σπίτι σου θα σου προσφέρει συναισθηματικό καταφύγιο καθώς και το ένψυχο δυναμικό του. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή και σύναψη καινούριων φιλικών σχέσεων.

Ερωτικά

Αν είσαι ελεύθερος ένας έρωτας έρχεται ξαφνικός από άλλη χώρα, έξω από τη δική σου κουλτούρα, ένας άνθρωπος που θα είναι μαγνητικός και εσύ θα νιώσεις την ατμόσφαιρα να ηλεκτρίζεται μαζί του θα σε κάνει να νιώσεις βαθιά σεξουαλική έλξη και με λίγα λόγια θα ερωτευτείς από εκεί που δεν το περιμένεις. Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τον άνθρωπο σας, γιατί δεν γνωρίζετε αν χωρίσετε τελικά πως θα είστε συναισθηματικά, αργότερα μπορεί να μετανιώσετε για τις αποφάσεις σας.

Επαγγελματικά

Θα αγωνιστείς στο στίβο τον εργασιακό, θα σου ανατίθενται πολλές δραστηριότητες, ακόμα και αυτά τα άτομα κύρους θα σε οδηγούν στα όριά σου, προσπάθησε να μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Θα αγωνιστείς να επιβεβαιωθείς ως ενεργό μέλος στην εργασία είτε σαν υπάλληλος, είτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Στις 17/5 ήλιος- Δίας σύνοδος θα έχετε προστασία, μπορείτε να βάλετε σταθερούς στόχους και άνθρωποι έντιμοι θα σας βοηθήσουν και στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση