Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Καλά θα είναι στην εβδομάδα αυτή να φροντίσετε να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα που έχετε αφήσει στο συρτάρι σας, μία και το διάστημα που θα ακολουθήσει, σας ανοίγει το δρόμο σε έναν τελείως καινούργιο κύκλο πραγμάτων, για τον οποίο χρειάζεται είναι να είστε ελεύθεροι από δεσμεύσεις ή προβλήματα που μπορεί να σας αναστέλλουν τις δράσεις σας.

Το έχετε ήδη διαπιστώσει και στην εβδομάδα που προηγήθηκε, πως υπάρχει μία μικρή μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή σας, η οποία πλέον αρχίζει σταδιακά και σας ανοίγει το δρόμο, βάζοντας ένα τέλος σε όλες εκείνες τις καθυστερήσεις οι οποίες προηγήθηκαν με τον ανάδρομο Ερμή αλλά και την ανάδρομη Αφροδίτη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο Άρης συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού απέναντί σας, κάνοντας την καθημερινότητά σας ανάστατη σε πολλές περιπτώσεις, δημιουργώντας καταστάσεις που συχνά-πυκνά σας βγάζουν έξω από τα όρια και πλαίσια που έχετε μάθει, δοκιμάζοντας συχνά τα όρια και τις αντοχές σας.

Ιδιαίτερα αυτή την εποχή φροντίστε να προστατεύετε τον εαυτό σας από τις κακοτοπιές και να μην επιτρέπεται κανέναν να σας επιβάλλει τα θέλω του και τις απόψεις του, η να σας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα.

Πάντως, προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να το ρίξετε έξω, να ξεσκάσετε και να περάσετε καλά, και για εσάς που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου μία νέα γνωριμία φαίνεται να είναι προ των πυλών!

Επαγγελματικές προβλέψεις

Η εβδομάδα ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος της στα ζητήματα που σχετίζονται με την εργασιακή σας ζωή, μια και τόσο ο Ερμής περνά πλέον σε ορθόδρομη πορεία στην ημέρα της Παρασκευής, κάτι που σημαίνει ότι σταματά όλες εκείνες τις αναβολές και ματαιώσεις που σας έφερνε μέχρι τώρα, και σας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα σας.

Όσο και η πολύ σημαντική νέα σελήνη, η οποία κορυφώνεται επίσης την ημέρα της Παρασκευής το ζώδιο της Παρθένου, ανοίγοντας τον κύκλο σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίοδο, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές σε ότι αφορά τη δουλειά σας, να πάρετε προαγωγή με έναν ξαφνικό και απρόβλεπτο τρόπο, η να είναι ωφεληθείτε οικονομικά από χρήματα που δεν περιμένατε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση