Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 – 15 Ιουλίου 2024

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 - 15 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με την είσοδο του Ερμή πλέον στο λέοντα σε όψη τριγώνου με τον ήλιο σου, γίνεσαι λαμπερός επικοινωνιακός και πολύ ερωτικός, ενθουσιώδης αλλά και ριψοκίνδυνος. Θα περάσεις μια ωραία εβδομάδα με χιούμορ με παρέες θα βγεις θα διασκεδάσεις, θα πας εκδρομές ίσως είναι και η εποχή των διακοπών σου. Αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, σου προκύπτουν και στη δουλειά σου θα έχεις το καλό ότι θα μπορείς να κάνεις διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Ερμής εξάγωνο Δίας θα βρίσκεις λύσεις χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες προσπάθειες θα έρχονται αισιόδοξες και χαρούμενες ειδήσεις, από αγαπημένα πρόσωπα, ή θα περνάς και πολύ καλά με τα παιδιά σου αν έχεις. Η νέα σελήνη που ήδη έγινε στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, φέρνει τη σπορά της οικογένειας της προστασίας αυτής. Και με τις ευλογίες του τριγώνου με τον Κρόνο θα σταθεροποιήσεις καινούργια ζητήματα οικογενειακά, θα λειάνεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν από το παρελθόν.

 

Ερωτικά

 

Με τον Ερμή στο λέοντα γίνεσαι αρκετά αισιόδοξος ερωτικός, φλογερός, συναισθηματικός αποκτάς πολλούς θαυμαστές και θαυμάστριες εσύ ο ελεύθερος θα κάνεις πολλά φλερτ και πολλές κοινωνικές επαφές. Θα μιλήσεις για τα αληθινά συναισθήματά σου, στο ταίρι σου αν δίσταζες πριν τώρα ο έρωτάς σου θα γίνει θερμός όπως και ο λόγος σου. Θα πάρεις το ταίρι σου σε εξόδους και σε ερωτικά ραντεβού, σε μέρη όπου θα ψυχαγωγηθείτε και θα περνάτε όμορφα και διόλου απίθανο να κάνετε μαζί ωραίες διακοπές. Εσύ του δεύτερου δεκαημέρου με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, και με τη νέα σελήνη που προηγήθηκε αποφασίζεις επισημοποίηση μιας μακροχρόνιας σχέσης.

 

Επαγγελματικά

 

Η αρχική αντίθεση του Ερμή με τον πλούτωνα σου δίνει το πλεονέκτημα να ανακαλύψεις μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις τι σκέφτονται και πως ενεργούν οι άλλοι στον επαγγελματικό τομέα. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου και να ελέγχεις σε κάθε περίπτωση τα λόγια σου, αλλά και αυτά που ακούς και αυτά που λες. Να προσέχεις την παραπληροφόρηση. Ευνοϊκό είναι και το εξάγωνο του Ερμή με το Δία που παρέχει βοήθειες, σε πληροφορίες είτε νομικής φύσεως, είτε σε θέματα εκπαίδευσης, ή από ανθρώπους που συναντάς από το εξωτερικό, και σε βοηθάνε στα επιχειρηματικά σου ξεκινήματα, ή στην όποια εργασία πραγματεύεσαι, δείχνει και οικονομική στήριξη.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση