Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 – 12 Μαρτίου 2023

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 - 12 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Κριός

Είναι μία εβδομάδα που αλλάζει πολλά τόσο σε ότι αφορά την ψυχολογία σας όσο και τις εξέλιξης οι οποίες διαδραματίζονται γύρω σας.

Βεβαίως συνεχίζετε σε κάθε περίπτωση, να έχετε την εύνοια του Δία μέχρι το Μάιο, και αυτός είναι ένας λόγος που χρειάζεται να σας εμφυσήσει πίστη, αισιοδοξία, και δυναμικές διεκδικήσεις, σε ότι κι αν έχετε ξεκινήσει και θέλετε να υλοποιήσετε.

Βεβαίως το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο των ιχθύων από την ημέρα της Τρίτης 7 Μαρτίου, φέρνει στο προσκήνιο έγνοιες και άγχη, τα οποία δεν θα είναι εύκολο να τα χειριστείτε ή να ξεφύγετε από αυτά, και η μόνη λύση σας είναι να τα αντιμετωπίσετε.

Θα νιώσετε περισσότερο κουρασμένοι, εξαντλημένοι και θα κινείστε σε ένα καθεστώς μεγάλης εσωτερικής έντασης όλο το διάστημα που ο Κρόνος θα παραμείνει στο ζώδιο των ιχθύων.

Είναι σημαντικό να επιτρέπετε στον εαυτό σας ξεκούραση και χαλάρωση, και να φανείτε ευγενικοί μαζί του, ακόμα κι αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε αυτά που πρέπει.

Η εβδομάδα αυτή, σας δίνει τη δυνατότητα ξαφνικών και αναπάντεχων ευκαιριών, ιδιαίτερα αν ζείτε μόνοι σας ,είναι η εποχή που μπορείτε να επενδύσετε σε μία μελλοντική σχέση, η οποία προκύπτει χωρίς να το περιμένετε ανανεώνει όμως πλήρως το σκηνικό στην ερωτική σας ζωή.