Κριός

Κριός | Απρίλιος 2024

Κριός | Απρίλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Κριός

Μήνας των λουλουδιών και της σποράς, ποιας σποράς της δικής σου Kριέ μου γιατί είσαι το πρώτο ζώδιο που φέρνει την αναγέννηση, τη χαρά, την αισιοδοξία και τον ήλιο στη ζωή των ανθρώπων και ήδη με τον ήλιο στον Kριό όλοι θα πάρουμε λίγο από το φως που εκπέμπεις. Στις 8/4 θα σηματοδοτηθεί μια αρκετά σημαντική έκλειψη ηλίου στο ζώδιό σου και θα επηρεαστείτε εσείς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Προσέξτε ότι αφορά την αισθηματική σας ζωή αλλά και τη ζωή με τη συμβία, τον συμβίο. Παράλληλα από τις 3 /4 ο Ερμής θα είναι και ανάδρομος στο ζώδιό σας που σας καλεί να επανεξετάσετε θέματα που αφορούν τη ζωή και την προσωπικότητά σας, εκτός αυτού μην υπογράψετε καμιά συμφωνία ή όποιο συμβόλαιο. Στις 6/4 δέχεστε και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, που θα σας φέρει ανανέωση και θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ευεξία και ωραιοποίηση της εξωτερικής σας εμφάνισης, όπως και θα ξανανιώσετε και στο ερωτικό σας τομέα. Αφροδίτη- Πλούτωνας εξάγωνο, ένας έρωτας με μεγάλο πάθος. Στις 11/4 σελήνη- Δίας- Ουρανός στον Ταύρο, επιτυχία οικονομική και εισροή χρημάτων, στις 21/4 η σύνοδος Δίας- Ουρανός να είστε έτοιμοι να αρπάξετε μια ξαφνική μεγάλη ευκαιρία οικονομικής φύσεως. 30/4 μπαίνει και η Αφροδίτη στον Ταύρο που ενισχύει και αυτή τα οικονομικά σας.

Ερωτικά

Αν είστε ελεύθεροι προσέξτε την υπερβολική σας συναισθηματική κατάσταση. Δεν είστε αρκετά ευδιάθετοι για να φλερτάρετε ή να επικοινωνείτε με άλλα άτομα .Ενώ υπάρχει ένα άτομο που ενδιαφέρετε για εσάς μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, εσείς δεν έχετε τη διάθεση να επικοινωνήσετε. 4/4 η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα θα σου φέρει ένα ονειρικό έρωτα.

Επαγγελματικά

Κάνεις συζητήσεις με ανθρώπους όλων των κοινωνικών, και πνευματικών επιπέδων. Διαπιστώνεις ότι λειτουργεί η διαίσθησή σου η οποία μπορεί να σε βγάλει σε πολλές περιπτώσεις ασπροπρόσωπο και να προφυλαχθείς από τυχόν κακοτοπιές. Αυξημένη έρευνα πάνω σε θέματα οικονομικά. Προσοχή σε μικροατυχήματα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση