Κριός

Κριός | 31 Μαΐου 2024

Κριός | 31 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με τη σελήνη στους Ιχθύς σε ένα ζώδιο αγάπης και ανιδιοτελή ανθρωπιάς και στον δωδέκατο ηλιακό σας θα είστε λίγο εσωστρεφής και κακόκεφοι γιατί νιώθετε έλλειψη αγάπης. Σκαλίζετε τα ποιο ευαίσθητα σημεία της ψυχής σας. Ένα κοντινό σου πρόσωπο σε απασχολεί που μάλλον δεν τρέφεις και καλά αισθήματα για αυτό, ίσως κάτι να έκανε που σε ενόχλησε.

Ερωτικά

Δεν είναι και πολύ καλή ημέρα για να γευτείτε τον έρωτα, αποζητάτε την ηρεμία ψυχής. Θα νιώσετε ανασφάλειες υπαρξιακές και συναισθηματικές, θα μείνετε για λίγες ώρες μόνοι για όσο θα διαρκεί η σύνοδος σελήνη- Κρόνος. Μια ημέρα συναισθηματικής απομόνωσης και προσωπικής αναζήτησης. Σήμερα θα έχεις παρέα τις σκέψεις σου, θα απομονωθείς θέλοντας να ταξινομήσεις τα αισθήματα σου.

Επαγγελματικά

Επιθυμείς κάποιες μυστικές συμφωνίες για οικονομικά. Έχεις πλάνα και σκέψεις κρυφά για να δράσεις αργότερα με υπομονή με αργά σταθερά βήματα. Σίγουρα θα ξοδέψεις χρήματα για τρίτους, συντρόφους ή την οικογένεια αυτές τις ημέρες. Αν είσαι επιχειρηματίας έχεις κάποιο νομικό μπλοκάρισμα ή θέματα που αφορούν το εξωτερικό ή διαφημιστικά που αφορούν την επιχείρηση σου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση