Κριός

Κριός | 30 Μαΐου 2024

Κριός | 30 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σου στους Ιχθύς, λογικά μπορεί να σκεφτείς ότι αυτές τις ημέρες θα είσαι πλημμυρισμένος από άγχη, αφού ενδέχεται να ενεργοποιηθούν λιγότερο ευχάριστες, συναισθηματικές φάσεις, μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν σε αγαπάνε. Τα πιο ευαίσθητα σημεία της ζωής σου και της ψυχής σου με αποτέλεσμα να πληγώνεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Ερωτικά

Ανεξάρτητα από το πόσο ερωτικός είσαι με τον ήλιο στον τρίτο ηλιακό σου και τη σελήνη στον δωδέκατο ηλιακό πολύ συναισθηματική, θα νιώθεις ότι ερωτεύεσαι το καθετί γύρω σου εύκολα και γρήγορα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αρκετά ερωτική η σημερινή ημέρα με πολύ συναίσθημα και μέσα από δημόσιες σχέσεις που θα κάνετε αν είστε ελεύθερος θα βρεθεί και μια ερωτική καινούργια περιπέτεια.

Επαγγελματικά

Σήμερα αποκτάς τη δυνατότητα να συναντηθείς με προμηθευτές, πιστωτές, να επιβάλεις αν χρειαστεί τακτικές προσέλκυσης πελατείας. Αν έχεις μια δική σου επιχείρηση ευχέρεια να συναντάς και να επικοινωνείς άτομα για τη δουλειά σου. Θα δείξεις καταρχήν την πρακτικότητά σου την επαγγελματική σου πείρα και γενικά τις γνώσεις που έχεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση