Κριός

Κριός | 29 Μαΐου 2024

Κριός | 29 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με τη σελήνη στον Υδροχόο έχεις την πίστη ότι θα ικανοποιήσεις τους στόχους σου και τις επιθυμίες σου μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και από τις βοήθειες των φίλων σου. Οι συναισθηματικοί σου μηχανισμοί μπαίνουν σε λειτουργία και η όψη εξαγώνου σελήνης- Άρη μπαίνεις σε ενέργεια να λειτουργήσεις για να πραγματοποιήσεις στόχους και ελπίδες.

Ερωτικά

Η διέλευση της σελήνης από τον Υδροχόο δίνει τη συναισθηματική χροιά του φευγαλέου, του αδιόρατου αισθήματος, της φιλίας και της ελευθερίας. Έτσι σήμερα εκφράζεις την αγάπη σου προς το σύντροφο με μια μορφή και αίσθηση ότι μπορείτε να λειτουργήσετε και σαν φίλοι, όχι μόνο ως εραστές. Έτσι και με τους περισσότερους πλανήτες στον αέρα και με το εξάγωνο σελήνης- Άρη φυσάει ο άνεμος τον φλογερό Άρη και φουντώνει τη φλόγα μέσα σου του έρωτα , και της φιλίας.

Επαγγελματικά

Η σελήνη μέσα στο ενδέκατο ηλιακό, σου δίνει τις πιθανότητες να βάλεις καινούργια θεμέλια και στόχους στα οικονομικά και επαγγελματικά σου με γερές βάσεις. Κατάλληλη στιγμή για να καταλάβεις ακριβώς τι ζητάς από την οικονομική και επαγγελματική σου κατάσταση. Θα ξοδέψετε και χρήματα για το σπίτι ή για να διασκεδάσετε με φίλους.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση