Κριός

Κριός | 28 Μαΐου 2024

Κριός | 28 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η είσοδος του Δία στον τρίτο ηλιακό σου θα σου φέρει αισιοδοξία, πολύ επικοινωνία, θα ανανέωσει το καθημερινό σου πρόγραμμα και μαζί με τη βοήθεια της Αφροδίτης θα έχετε όλη τη χάρη της ευγλωτίας. Το μειονέκτημα του Δία στον τρίτο σας θα είναι η πολυλογία, αλλά και το ότι θα γίνετε αεικίνητοι, πολύ ενέργεια και δεν θα στέκεστε σε ένα μέρος. Επίσης Δίας- σελήνη σύνοδος, τρίγωνο Πλούτωνα, θα έχετε επαφές ή επισκέψεις από μακρινούς συγγενείς από το εξωτερικό ή από άλλο νομό.

Ερωτικά

Ανανέωση στα αισθηματικά σου και στα φλερτ σου ή θα βρεις τρόπο να ανανεώσεις την ίδια υπάρχουσα σχέση, γιατί αν θελήσεις να ξεκινήσεις μια καινούρια θα σκεφτείς πολύ επιφανειακά και επιπόλαια, παρασυρόμενος από την αισιοδοξία σου και την ανεμελιά που σου δίνει ο Δίας και η Αφροδίτη σύνοδος. Θα είστε αρκετά χιουμορίστες και θα κάνετε πολλά φλερτ έτσι απλά για να περνάτε όμορφα.

Επαγγελματικά

Συνειδητές προσπάθειες, ευχέρεια στα επαγγελματικά και κοινωνικά με την είσοδο του Δία στον τρίτο ηλιακό σου, αξιοποιείς τις γνωριμίες σου στα επαγγελματικά σου. Δίας- Πλούτωνας τρίγωνο, μεγαλύτερη τύχη και επίτευξη των στόχων σου μέσω γνωριμιών με ανθρώπους που έχουν γνώση και οικονομική επιφάνεια, δυνατότητα να ανακαλύψετε καινούριους τρόπους να προωθήσετε στόχους επαγγελματικούς.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση