Κριός

Κριός | 16 Μαρτίου 2023

Κριός | 16 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Ιδιαίτερα στη σημερινή ημέρα αποφύγετε να γίνετε απαιτητικοί η κτητική από τους γύρω σας, τόσο σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή όσο και σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σχέσεις.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από τη δική σας ζωδιακή περιοχή με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, δημιουργεί ένα πολύ έντονο κλίμα, που βγάζει στο προσκήνιο ζήλιες, πάθη, και συχνά εμμονικές συμπεριφορές, οι οποίες δυσκολεύουν πάρα πολύ την ισορροπία τόσο μέσα σας όσο και γύρω σας.

Ένα σχέδιο που αφορά την επαγγελματική σας ζωή σήμερα, μπορεί να αναβληθεί ή να ματαιωθεί, και αυτός να είναι ένας λόγος απογοήτευσης.

Δώστε μία μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά σας, και μην κάνετε σπατάλες, μια και είναι εύκολο να ξοδέψετε πολλά περισσότερα από ότι έχετε προγραμματίσει, και να μείνετε χωρίς χρήματα στο πορτοφόλι σας.

Επίσης μην μπαίνετε στη διαδικασία να κάνετε ανοίγματα τα οποία εμπεριέχουν ρίσκο όσο δελεαστικά και αν φαίνονται, γιατί πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε και απώλειες.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από σήμερα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη διαχείριση και την εξέλιξη των οικονομικών σας, και σας ευνοεί σε νέα ανοίγματα και δραστηριότητες που σας ωφελούν.