Κριός

Κριός | 16 Μαΐου 2024

Κριός | 16 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η σελήνη στην Παρθένο σήμερα σε βάζει σε μια διάθεση να τακτοποιήσεις θέματα καθημερινότητας αλλά και των οικονομικών σου εξόδων. Το τρίγωνό της με τον Ερμή από τον Ταύρο πλέον καθορίζει ότι θα σκέφτεσαι και θα πράττεις με ορθή λογική και σταθερή σκέψη όσον αφορά τις ιδέες σου, τις επικοινωνιακές σου σχέσεις, θα ξεκαθαρίσεις τις επαφές σου με τον περίγυρο σου και θα βάλεις όρια στα οικονομικά σου, αλλά θα μπει στο λεξιλόγιο σου και η αποταμίευση.

Ερωτικά

Η σημερινή αισθηματική σου προσέγγιση όσον αφορά το σύντροφο είναι πιο ξεκάθαρη και η σελήνη από την Παρθένο μπορεί να σε κάνει και λίγο γκρινιάρη με θέματα που αφορούν την καθημερινότητα. Αν συμβιώνετε κιόλας θα θέλετε να βάλετε εκ νέου όρια για το πως θα λειτουργείτε στο σπίτι και πως θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας μεταξύ σας, αλλά και να διαχωρίσετε τις δουλειές που πρέπει να αναλάβει ο κάθε ένας από εσάς. Οι ελεύθεροι δεν έχετε σήμερα την διάθεση για φλερτ λόγω του ότι θα ασχοληθείτε με τις καθημερινές εργασίες του σπιτιού σας.

Επαγγελματικά

Μία έντονα κουραστική ημέρα η σημερινή γιατί θα πρέπει να τα βγάλετε πέρα με ψώνια που πρέπει να κάνετε για το σπίτι, εργασίες καθαριότητας, του σπιτιού αλλά και αν δουλεύετε σε γραφείο εκ’ νέου εκκαθάριση στο χαρτομάνι, αρχειοθέτηση σε σελίδες, στα ηλεκτρονικά αρχεία σας, και όλες τις εκνευριστικές λεπτομέρειες που θα σας κουράσουν. Επίσης το μενού έχει και τακτοποίηση οφειλών, όπως και να βάλετε τα ραντεβού στο γιατρό σας για εξετάσεις ή να ασχοληθείτε με την διατροφή σας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση