Κριός

Κριός | 15 Μαρτίου 2023

Κριός | 15 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα Τρίτη, στις ώρες του πρωινού το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, με την Αφροδίτη που βρίσκεται στη δική σας ζωδιακή περιοχή, σας ενθαρρύνει να κινηθείτε δυναμικά, σε κάθε κατεύθυνση που εσείς επιλέγετε να διαχειριστείτε, και ιδιαίτερα στα θέματα που αφορούν την επικοινωνία.

Θα λέγαμε πως είναι ένα διάλειμμα, μέσα σε όλο αυτό το θόλο τοπίο, στο οποίο βρισκόμαστε, και είναι η κατάλληλη στιγμή να λειτουργήσετε αποτελεσματικά σε ότι σας ενδιαφέρει.

Ωστόσο ας μην ξεχνάμε τη σύνοδο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, που και σήμερα έρχεται να μειώσει τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας, δημιουργώντας σας την ανάγκη, να αναζητήσετε περισσότερη γαλήνη και ελεύθερο χρόνο, ώστε να ασχοληθείτε με θέματα, τα οποία σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Δώστε πολύ μεγάλη σημασία στα όνειρα και τη διαίσθηση σας τις μέρες αυτές, γιατί μπορεί να σας δώσουν λύσεις που δεν είχατε καν σκεφτεί.

Αποφύγετε τη συναναστροφή με πρόσωπα που έχουν τοξικό χαρακτήρα, γιατί είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ευάλωτοι τις μέρες αυτές.