Κριός

Κριός | 15 Μαΐου 2024

Κριός | 15 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα πρέπει να διαχειριστείς τις οικονομικές σου δοσοληψίες με σκεπτικισμό και σύνεση, να αρχίσεις να βάζεις όρια και σταθερότητα στα οικονομικά σου αλλά και στις επαφές σου με ανθρώπους που έχουν άλλο τρόπο θεώρησης σε σχέση με πνευματικές αξίες και συναισθηματικές. Οι άλλοι μπορεί να σε θεωρούν παρορμητικό και επιπόλαιο και αυτό να σε δυσκολέψει στον τρόπο που σκέφτεσαι και κατά συνέπεια αντιδράς με αντισυμβατικό τρόπο.

Ερωτικά

Σήμερα στα ερωτικά σου θα έχεις σκαμπανεβάσματα και ξαφνικές ανατροπές, ίσως και αλλαγές στα ραντεβού σου το οποίο θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Βρες ένα τρόπο να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση από το να βάλεις τον εαυτό σου σε καινούριες περιπέτειες αμφιβόλου κατάληξης. Φρόντισε να μην χάσεις την συναισθηματική σου ισορροπία.

Επαγγελματικά

Χρειάζεται να δείξεις πολύ προσοχή σε ανεξέλεγκτα έξοδα που μπορεί να κάνεις και εσύ ο ίδιος από παρόρμηση έχοντας την αίσθηση ότι αυτό θα σε ευχαριστήσει ψυχικά, και κατά συνέπεια να αδειάσεις το πορτοφόλι σου χωρίς λόγο. Όσον αφορά την επαγγελματική σου κατάσταση πρόσεχε τα επιχειρηματικά σου ρίσκα που σκέφτεσαι να αναλάβεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση