Κριός

Κριός | 14 Μαΐου 2024

Κριός | 14 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η Σελήνη από τον πέμπτο οίκο στον Λέοντα σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος και σε βοηθά με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη να νιώσεις ότι μπορείς να διασκεδάσεις με ανθρώπους δικούς σου αγαπημένους, αλλά και με τα παιδιά σου αν έχεις, να γευτείς τη χαρά μιας παιδιάστικης ημέρας. Θέτοντας προτεραιότητες που σου κάνουν τη ζωή χαρούμενη και ευδιάθετη και όσον αφορά επίσης και τις οικονομικές σου απολαβές που μπορεί να τις ξοδέψεις για να περάσεις καλά σε ένα εστιατόριο, ένα μπαρ ή και σε όποιο χόμπι εσύ επιθυμείς. Επίσης δείχνει ότι θα έχεις πολύ καλές επαφές με γυναικεία πρόσωπα, όπως τη μητέρα, την αδερφή ή ακόμα και με μια καλή σου φίλη.

Ερωτικά

Αρκετά ερωτική ημέρα η σημερινή που περικλείει διασκέδαση, ερωτική ανανέωση αλλά και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση. Αν είσαι σε κάποια σχέση ήδη, θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου κάνοντας πράγματα μαζί όπως να βγείτε για ένα ωραίο δείπνο, ή μια βόλτα. Οι ελεύθεροι έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε το άλλο σας μισό βγαίνοντας έξω με φίλους σε κάποιο χώρο διασκέδασης. Η σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σε κάνει εξωστρεφή και πολύ επικοινωνιακό. Με το τρίγωνο που σχηματίζει με το βόρειο δεσμό είναι ένα τυχερό πουσάρισμα να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικά

Σήμερα μπορεί να αυξηθούν τα έξοδα σου εξαιτίας ή των πολλών μελών της οικογένειας ή των πολλών αγορών ή των χρημάτων που θα ξοδέψεις για τη διασκέδαση σου. Νιώθεις αυτοπεποίθηση σε θέματα επαγγελματικών ρίσκων, πρόσεξε όμως τα ρίσκα που αναλαμβάνεις να έχεις μελετήσει την κάθε λεπτομέρεια η οποία εμπεριέχει οικονομικές δοσοληψίες με άλλους ανθρώπους ή και οργανισμούς.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση