Κριός

Κριός | 13 Μαΐου 2024

Κριός | 13 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αγαπητέ Κριέ σήμερα με τη σελήνη τρίγωνο Άρη θα κάνετε επαφές, θα αγωνιστείτε για να αναλάβετε ηγετικές θέσεις στην κοινότητα, στην εργασία, στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα καλλιεργήσετε τις προσωπικές σας συναναστροφές και θα θέλετε να κατευθύνετε την κατάσταση μόνοι σας, κοινώς θα αναλάβετε το τιμόνι της ζωής σας. Αρκετά δημιουργική ημέρα και θα ασχοληθείτε με τα χόμπι σας με τα παιδιά σας και με αθλήματα αν κάνετε.

Ερωτικά

Αρκετά εγωκεντρική η σημερινή ημέρα σε σχέση με τα συναισθήματα και τα θέλω σου, κάποια ερωτικά βλεφαρίσματα μέσα στον εργασιακό σας χώρο, οι ελεύθεροι θα κάνετε φλερτ, σε χώρους ψυχαγωγίας. Η σελήνη στον Λέοντα είναι αρκετά φλογερή, με έντονο ερωτικό και παθιασμένο τρόπο δηλώνετε την παρουσία σας και τα αισθηματικά σας θέλω προς τους άλλους. Σελήνη τρίγωνο Άρης θα είστε πολύ ερωτικοί σήμερα.

Επαγγελματικά

Τα ζητήματα που ασχολείσαι έχουν σχέση με την καριέρα και τις κοινωνικές δραστηριότητες και με αθλήματα ή με χώρους διασκέδασης ή εστίασης. Κάποια καινούρια δραστηριότητα σε σχέση με ένα επιχειρηματικό σχέδιο θα σε απασχολήσει σήμερα. Θα λάβεις ένα χρηματικό ποσό ως δώρο ή για κάποιο δημιουργικό σου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση