Κριός

Κριός | 03 Ιουλίου 2024

Κριός | 03 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Κριός

Σήμερα μπαίνει ο Ερμής στο λέοντα ότι καλύτερο για εσένα κριέ που θα γίνεις η χαρά της παρέας, θα εκφράζεσαι άνετα και ελευθέρα με χαρά και ενθουσιασμό, θα είσαι διασκεδαστικός και μάλλον θα ξεχάσεις να γυρίσεις σπίτι από τις πολλές εξόδους, που θα τις συνδυάσεις και με δημόσιες σχέσεις, για τις δουλειές σου και την επιχείρηση αν έχεις. Και η σελήνη στους δίδυμους μαζί με το Δία επαυξάνει όλα τα παραπάνω αεικίνητος και μπαίνει και η σφραγίδα για ένα καυτό ερωτικό Ιούλιο.

Ερωτικά

θα είσαι ευτυχισμένος και αισιόδοξος καθώς σε περιμένουν πλούσιες ερωτικές ικανοποιήσεις και ανταμοιβές από θαυμαστές σου και εραστές σου. Ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή ή δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης, ένα ταξίδι αναψυχής, με το ταίρι σου η και με την καινούρια γνωριμία σου, που σίγουρα θα υπάρξει. Με τον Ερμή στο λέοντα ένα καυτό ερωτικό Ιούλιο θα έχεις.

 

Επαγγελματικά

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας η καριέρα σου έρχεται πρώτη, και θέλεις να είσαι καλά στη δουλειά για να εξασφαλίσεις την οικογένεια. Μπορεί να είσαι περισσότερο σε επαφή με το αφεντικό σου ή να ανακαλύψεις έναν νέο μέντορα. Θα έχεις επίσης περισσότερες αλληλεπιδράσεις με πολύ κόσμο. Μπορεί ακόμη και να ασχοληθείς με γραφειοκρατία.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση