Κριός

Κριός | 01 Ιουνίου 2024

Κριός | 01 Ιουνίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Πρόσεχε όσους σε αρνούνται ή προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν λόγω των φιλάνθρωπων συναισθημάτων σου και του ρομαντισμού που σε διέπει. Σήμερα υπερβολική ευαισθησία προσοχή στις αυταπάτες, είναι καλή ημέρα να ασχοληθείς με κάτι καλλιτεχνικό όπως να ακούσεις μουσική ή να δεις μια ωραία ταινία ακόμα και μια βόλτα στη θάλασσα θα σου γεμίσει την ενέργεια ,γιατί η σύνοδος σελήνης- Ποσειδώνα ρίχνει τους βιορυθμούς.

Ερωτικά

Σήμερα η ημέρα είναι πολύ ρομαντική αλλά σε επίπεδα που αγγίζουν και το όνειρο, αν δεν κρατάς κάτι κρυφό, τότε κρατάς τα πληθωρικά συναισθήματα σου κρυφά για τον εαυτό σου. Αν είσαι σε σχέση καλύτερα να δείξεις και την άλλη πλευρά του εαυτού σου στο ταίρι σου, αυτή την στοργή και αγάπη που κρύβεις μέσα σου.

Επαγγελματικά

Κάποιες κρυφές οικονομικές ή επαγγελματικές συμφωνίες θα σε απασχολήσουν σήμερα. Ίσως έχεις και μια ιδιαίτερη καχυποψία για κάποιους εχθρούς-ανταγωνιστές. Η όψη σελήνης- Ποσειδώνα δείχνει και μια τεμπελιά, θέλεις να ξεκουραστείς και να μην δουλέψεις. Δεν είναι κακό, μερικές φορές σώμα και νους θέλουν να αποτραβηχτούν από κοπιαστικές εργασίες.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση