Καρκίνος

Καρκίνος | Σεπτέμβριος 2023

Καρκίνος | Σεπτέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Έχετε πολλούς λόγους να περιμένετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις μέσα στο μήνα του Σεπτεμβρίου, μία και τώρα είναι η εποχή που βάζετε τις βάσεις για μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Τα βήματα που έχετε κάνει μέχρι σήμερα είναι ελπιδοφόρα, και έχουν μεγάλη σημασία για την εξέλιξη σας και για το μέλλον σας.

Έως τις 15 του μηνός, ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να δημιουργεί δυσκολίες στην επικοινωνία σας, για αυτό χρειάζεται να είστε σαφείς και συγκεκριμένοι σε ότι λέτε και ότι επικοινωνείτε με τους γύρω σας ,και να μην αφήνετε ασάφειες τις οποίες δεν διευκρινίζετε.

Ενώ και ο Άρης σε όλη τη διάρκεια του μήνα από το ζώδιο του Ζυγού, σας καλεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, και να αποφύγετε να δημιουργήσετε καταστάσεις οι οποίες σας αποσυντονίζουν και σας δημιουργούν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τα πρόσωπα που συνυπάρχετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Παρόλο που ο μήνας του Σεπτεμβρίου σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά τις σχέσεις σας γενικότερα, μία και ο ‘Αρης πυκνά θα πυροδοτεί την καθημερινότητά σας με προβλήματα και εντάσεις οι οποίες δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμες, από την άλλη μεριά όμως, θα έχετε δυνατότητες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεπερνάτε προβλήματα, ενοχλήσεις αλλά και περίεργες φοβίες που μπορεί να έχετε αυτή την εποχή.

Η αναδρομή πορεία του Δία από τις 5 του μηνός και μετά, σας φέρνει μπροστά σε πρόσωπα του παρελθόντος με τα οποία έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε ξανά την καθημερινότητά σας και της ζωής σας αλλά κυρίως τα συναισθήματά σας.

Ιδιαίτερα ανανεωτική είναι η νέα σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 15 του μηνός, σας παίρνει μπροστά τόσο από παλαιότερες όσο και σε καινούργιες γνωριμίες οι οποίες σας βοηθούν να ανανεώσουν μυθολογίας

Ανοίγοντας μία πραγματικά φωτεινή περίοδο, και προοιωνίζοντας μία Ίσως από τις πιο ανανεωτικές περιόδους της χρονιάς, σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

Σχετικά με την επαγγελματική σας εξέλιξη ο μήνας αυτός σας δηλώνει πως βρίσκεστε στην αρχή μιας δραστηριότητας, με καλές προοπτικές για το μέλλον σας.

Είναι πολύ σημαντικό τώρα, να εναποθέσετε με απόλυτη εμπιστοσύνη στο σύμπαν τα οποία σχέδια έχετε σε εξέλιξη, χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαίως ότι δεν θα κινηθείτε δυναμικά για την κατάκτηση τους, όμως να θυμάστε πως θα έχετε σημαντικές βοήθειες, έτσι ώστε τα σχέδια σας όχι μόνο να πετύχουν αλλά να φτάσουν μακριά και στο μέλλον.

Είναι πολύ σημαντικό αυτή την εποχή, να φανείτε αισιόδοξοι και προσεκτικοί στη διαχείριση των οποίων εξελίξεων έχετε αυτή την περίοδο στο μυαλό σας, αλλά να θυμάστε πως τα περισσότερα που θέλετε να πετύχετε, εξαρτώνται από τις δικές σας πρωτοβουλίες και δυναμική.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση