Καρκίνος

Καρκίνος | Νοέμβριος 2023

Καρκίνος | Νοέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Αυτό που χρειάζεται να προσέξετε περισσότερο στο μήνα του Νοεμβρίου είναι η φυσική σας κατάσταση, η οποία μοιάζει να είναι περισσότερο ευαίσθητη ιδιαίτερα από τις 22 και μετά.

Καλά Θα κάνετε λοιπόν να φροντίζετε περισσότερο τον οργανισμό σας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στη διατροφή σας και στον ύπνο σας, έτσι ώστε να έχετε περισσότερη ενέργεια και διαύγεια, μία και οι υποχρεώσεις είναι πολλές, και χρειάζεται να είστε σε καλή φόρμα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε όλες παραγωγικά.

Ωστόσο είναι μία εποχή που μπορείτε να κάνετε σημαντικές συμμαχίες, και να ολοκληρώσετε καταστάσεις που σας συμφέρουν στη δουλειά σας, αναζητώντας και λύσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, θα φέρει στο προσκήνιο της ζωής σας, μία σημαντική βελτίωση στα θέματα των σχέσεων σας, καθώς θα μπορέσετε να βρείτε και λύσεις σε ζητήματα του παρελθόντος, που σχετίζονται με την οικογένεια και τα πρόσωπα που την αποτελούν, η θα αποτελέσει την αφορμή για να αναθεωρήσετε τα συναισθήματά σας για κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας.

Αυτός ο μήνας είναι αρκετά καλός για να συμφιλιωθείτε με όσους δεν τα πηγαίνατε καλά μέχρι τώρα, και τους οποίους θέλετε να συνεχίσετε να έχετε στη ζωή σας και την καθημερινότητά σας.

Ιδιαίτερα σημαντική η νέα σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, πυροδοτεί έναν έντονα συναισθηματικό και άκρως ερωτικό κύκλο ο οποίος σας κάνει πιο διεκδικητικούς σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή με απρόβλεπτες συνέπειες…

Επαγγελματικές προβλέψεις

Τίποτα δεν γίνεται χωρίς δουλειά: αυτό το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, για αυτό και μέσα από την καθημερινότητά σας, με την μέθοδο και το πρόγραμμα στο οποίο ήδη έχετε μπει, θα διαπιστώσετε πρόοδο και στην επαγγελματική σας ζωή, μια και θα υπάρχουν και ευκαιρίες οι οποίες συνηγορούν σε αυτό.

Ακόμα και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά από την αρχή, είναι η κατάλληλη στιγμή για να σπείρετε και να τηρήσετε τους καρπούς των κόπων σας.

Σημαντικός υποστηρικτής και σύμμαχος σας ο Δίας, αλλά και ο Κρόνος, που περνά πλέον σε ορθόδρομη πορεία στις 4 του μήνα ,σας βοηθά να παγιώσετε αλλά και να οριστικοποιήσετε κάποια σχέδια, για τα οποία έχετε εργαστεί πολύ καιρό, και πλέον είναι η στιγμή να πάρουν την τελική τους μορφή.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση