Καρκίνος

Καρκίνος | Μάρτιος 2023

Καρκίνος | Μάρτιος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Από δω και πέρα έχετε ένα σημαντικό σύμμαχο που ακούει στο όνομα Κρόνος, με τη μετακίνηση του στο ζώδιο των Ιχθύων.

Όσο και αν υπήρξαν πράγματα που μέχρι τώρα σας έκαναν να χάσετε τις ισορροπίες σας , ο μήνας του Μαρτίου, σας προσφέρει απελευθέρωση από ανησυχίες που σας βασάνιζαν εδώ και καιρό.

Επιπλέον να εκφράζει μία φάση νέας κινητικότητας, κατά την οποία αναπτύσσετε μία πολύ ισχυρή αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, τέτοια που σας βοηθάει να πετύχετε πολλά από αυτά τα οποία έχετε στο μυαλό σας και το προηγούμενο διάστημα δεν είχατε καταφέρει.

Η μεγάλη απελευθέρωση όμως έρχεται από τη νέα θέση του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, αφήνοντας πλέον το πεδίο ελεύθερο σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Καλό είναι να θυμάστε ωστόσο όπως η περίοδος και τα χρόνια που ακολουθούν, είναι η πρακτική εφαρμογή όλων όσων σας έμαθε αυτός ο δύσκολος πλανήτης τα χρόνια που βρέθηκε απέναντί σας.

Το γεγονός επίσης ότι ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο των Διδύμων και περνάει στη δική σας ζωδιακή περιοχή, σας απελευθερώνει από πολλά θέματα τα οποία σας δυσκόλεψαν τους προηγούμενους μήνες, και σας βάζει σε μία έντονη περίοδο, κατά την οποία θα αγωνιστείτε, για να δημιουργήσετε το πλαίσιο στο οποίο θέλετε να κινηθείτε.

Χρειάζεται ωστόσο να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί, μια και θα έχετε την τάση, μετά από όλη αυτή τη δυσκολία που περάσατε, να γίνεστε περισσότερο διεκδικητικοί απόλυτοι και σε πολλές περιπτώσεις προκλητικοί και αυτό είναι κάτι που δεν θα σας διευκολύνει καθόλου ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων σας.

Επίσης ο Μάρτιο μπορεί να σας δώσει μία σημαντική επιτυχία, η οποία σχετίζεται με την επαγγελματική σας ζωή, μία ιδιαίτερη κινητικότητα σε ότι αφορά την κοινωνική σας και έναν έρωτα σε ότι αφορά την ερωτική σας.