Καρκίνος

Καρκίνος | Μάϊος 2024

Καρκίνος | Μάϊος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καρκίνος

Καλό μήνα αγαπητέ Καρκίνε
Όλο το πλανητικό σκηνικό είναι στους τομείς της καριέρας σου, των φιλοδοξιών σου, στο να εκπληρώσεις τους στόχους που έχεις βάλει μετά τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή σου σε σχέση με τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, αλλά και την αλλαγή που έκανες στο φιλικό σου περιβάλλον και στα ερωτικά και συναισθηματικά. Ένας δροσερός αέρας ανανέωσης πλέον για εσάς με το στέλιουμ των πλανητών στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον ήλιο σας που σημαίνει αύξηση οικονομική, ανανέωση στην πνευματικότητα και στην προσωπικότητά σου, θα ασχοληθείς με την καλυτέρευση της εξωτερικής σου εμφάνισης, θα έχεις πολλές προσκλήσεις για εξόδους με φίλους, φίλες. Εκείνο το ταξίδι που ήθελες να κάνεις θα πραγματοποιηθεί μέσα στο μήνα. Μια ανασκαφή συναισθημάτων θα την έχεις σε σχέση με το σύντροφο, σύζυγο, εκεί κάτι αλλάζει ριζικά και αργά. Με τον Άρη στον δέκατο ηλιακό σου θα γίνεις πολύ ενεργητικός και γρήγορος στις αποφάσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Έσοδα ακινήτων, ενοικίων και ότι αφορά οικονομικά έσοδα από ακίνητα θα πρέπει να ασχοληθείς και να λύσεις ζητήματα. Κάποιο παιδί σου αν έχεις θα πάρεις χαρά από κει γιατί θα σου φέρει ένα πτυχίο ή θα ανέβει ψηλά στο κοινωνικό γόητρο.

Ερωτικά

Τώρα τι να πω εδώ, οι μισοί Καρκίνοι θα είστε τέλεια στα ερωτικά σας με την πριμοδότηση της θεάς του έρωτα Αφροδίτη από τον Ταύρο και οι υπόλοιποι με τον Άρη στον Κριό θα γίνεται οι κυνηγοί του έρωτα με το βέλος ανά χείρας. Οι δεσμευμένοι η σχέση σας θα εξελίσσεται πολύ ερωτικά, αρμονικά και με την ανάλογη ανταπόκριση και μάλιστα με αρκετές ερωτικές συνεύρεσης. Η σημαντική στιγμή για σας του τρίτου δεκαημέρου είναι η σύνοδος Αφροδίτης- Ουρανού που θα φέρει έναν έρωτα ξαφνικό, με ρομαντισμό μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, μια καινούργια γνωριμία που θα πετάς στα σύννεφα, αλλά είναι αστραπιαία και όσοι είστε σε σχέση θα έχετε πολύ ωραίες ρομαντικές στιγμές και θα ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας

Επαγγελματικά

Πολύ ενεργοποιημένος ο μήνας σας στην εργασία και αρχίζοντας από τους Καρκίνους των πρώτων ημερών που μπαίνοντας ο Άρης στον Κριό και στον δέκατο ηλιακό ανάβει η φωτιά να τρέξετε για κάποιο δημιουργικό σας έργο ή για να ασχοληθείτε με δημόσια πρόσωπα, ή δουλειές του δημοσίου που πρέπει να τακτοποιηθούν μιας και ο Ερμής μπήκε σε ορθή πορεία και άνοιξε το δρόμο πλέον να διευθετήσεις όλη τη γραφειοκρατία και τη χαρτούρα που είχε μείνει πίσω. Προσέξτε λίγο ανθρώπους που σας το παίζουν φίλοι και δουλεύουν παρασκηνιακά ενώ εσείς τους εμπιστεύεστε και ιδίως εσείς από στις 25 μοίρες του ζωδίου και μετά. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν και θα έχετε άνεση.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση