Καρκίνος

Καρκίνος | Ιούνιος 2024

Καρκίνος | Ιούνιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καλό μήνα
Ο Δίας στον δωδέκατο ηλιακό σου έρχεται να σου διδάξει αλήθειες για τον εαυτό σου τις οποίες θα αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά. Έχει όμως και τη μορφή του κρυφού αγγέλου σου, που θα σε προστατέψει από τυχόν κακοτοπιές. Οικονομικές βελτιώσεις και δυνατότητα αποταμίευσης, δεικνύει η όψη τρίγωνο Δία, Πλούτωνα. Θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με την υγεία σας και να αναπτύξετε τους βιορυθμούς σας σε πιο υγιεινή κατάσταση. Η νέα σελήνη 4/6 δείχνει ότι θα κάνεις καινούρια σχέδια με κρυφό τρόπο, δεν θα ανακοινώσεις σε κανέναν τίποτα. Εξάλλου και η είσοδος του Ερμή στον δωδέκατο ηλιακό σου κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία στον κρυφό οίκο σας που μπορεί να σημάνει αισθηματικές καινούριες γνωριμίες κρυφές. Όσοι είστε σε γάμο απλά θα βάλετε στον πάγο για λίγο τα αισθήματα σας προς το ταίρι σας. Η όψη Αφροδίτης- Δία φέρνει μέσα στον οίκο των κρυφών, κρατάς κρυφά συναισθήματα ή μια σχέση που δεν την δημοσιοποιείς. Στη νέα σελήνη μια καινούρια γνωριμία, ένας έρωτας με πολύ πάθος. Όμως εσείς των 3ων πρώτων μοιρών στην πανσέληνο 22/6 που γίνετε στο δικό σας άξονα ζωδίων και οίκων θα κληθείτε να ξεκαθαρίσετε δεσμούς που σας ταλαιπώρησαν γιατί συμμετέχει και με τετράγωνο ο Κρόνος, ότι φθοροποιό για τη ψυχή σας πρέπει να το διώξετε.

Επαγγελματικά

Με το Δία στο δωδέκατο συνάμα με την Αφροδίτη έχεις την ευχέρεια να συνεργαστείς με κάποιον επαγγελματικά ή να συνεργαστείς με διαφορετικούς όρους με έναν υφιστάμενό σου ή προϊστάμενο. Αν το επιθυμείς σου παρέχεται η δυνατότητα να κάνεις μυστική έρευνα αγοράς προκειμένου να βελτιώσεις το βιοτικό σου επίπεδο κυρίως εσείς των πρώτων ημερών. Με τη σύνοδο Ερμή- Δία παίρνετε μια ξαφνική είδηση που μπορεί να είναι ένα κληροδότημα ή μια οικονομική απολαβή. Αυξημένη διορατικότητα έτσι ώστε επιχειρηματικές και εμπορικές δραστηριότητες, να εξελίσσονται πιο εύκολα και πετυχημένα αλλά δεν θα ανακοινώνετε τις ιδέες, τις σκέψεις και τις πράξεις σας. Προσοχή στις 22/6 στην πανσέληνο αποχωρήσεις και συνεταιρικές διασπάσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση