Καρκίνος

Καρκίνος | Ιούλιος 2024

Καρκίνος | Ιούλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καρκίνος

Η νέα σελήνη στις 6 Ιουλίου γίνεται στο δικό σου ζώδιο στις 14 μοίρες και επηρεάζει τον καρκίνο του δεύτερου δεκαημέρου είναι μια νέα σελήνη πολύ στοργική προστατευτική και φωτίζει την οικογένειά σου σημειοδοτώντας νέες ενάρξεις σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Μπορεί να κάνεις ένα γάμο ξεκινώντας μια νέα οικογενειακή ζωή, το ωραίο εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον ταύρο δείχνει ενέργεια, εξυπνάδα ευστροφία και ότι καινούργιο ξεκινήσει θα έχει σταθερότητα και καλό αποτέλεσμα. Ερμής πλούτωνας σε αντίθεση να προσέξεις μη φανερωθούν τα μυστικά σου. Επίσης δείχνει και πληρωμές για οφειλές στο δημόσιο. Κάτι που μπορεί να εισπράξεις με τον Ερμή στο δεύτερο ηλιακό να γίνεις δημοφιλής στον κοινωνικό σου κύκλο και να πάρεις βοήθειες.

 

Ερωτικά

Η νέα σελήνη στις 6 Ιουλίου στο ζώδιο σου είναι πολύ ρομαντική, ευαίσθητη, ερωτική σε φέρνει κοντά με το ταίρι σου και δημιουργεί συνθήκες ευαίσθητες και ενωτικές. Πολλοί από εσάς θα δημιουργήσετε οικογένεια. Η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία μπαίνοντας στο ζώδιο του φλογερού λέοντα στον κρυφό οίκο τον δωδέκατο που μπορεί να σημάνει αισθηματικές καινούριες γνωριμίες κρυφές. Η όψη Αφροδίτη Δία φέρνει μέσα στον οίκο των κρυφών, συναισθήματα ή μια σχέση που δεν την δημοσιοποιείς. Στη νέα σελήνη μια καινούρια γνωριμία ένας έρωτας με πολύ πάθος. Όμως οι καρκίνοι των τριών τελευταίων μοιρών στην πανσέληνο 21/7 που γίνετε στο δικό σου ζώδιο θα κληθείς να ξεκαθαρίσεις δεσμούς, που σε ταλαιπωρούν γιατί συμμετέχει σε ασύνδετη σύνοδο ο πλούτωνας που φέρνει πολλά στην επιφάνεια.

 

Επαγγελματικά

Να αντιμετωπίσεις τα ζητήματα του μήνα πρακτικά και με δυναμικό και αποφασιστικό τρόπο. Θα έχεις αρκετό πείσμα και πολλή ενέργεια, να προσέξεις την ημερομηνία 15/7 όπου ο Άρης συναντά τον ουρανό σε σύνοδο θα χρειαστεί να απαλλαγείς από ένα ξαφνικό προσωπικό πρόβλημα, θα σου δημιουργηθεί ένταση, θυμός πρόσεξε τις εκρηκτικές απρόβλεπτες ενέργειες σου. Φρόντισε να αυτοσυγκεντρωθείς, την ημέρα 21/7 η πανσέληνος στις 29 μοίρες στο ζώδιο του καρκίνου ζητά να τελειώσεις οριστικά με θέματα που αφορούν συνεταιρισμούς, οικονομικά, να κλείσεις παλιές νομικές υποθέσεις και οφειλές από παρελθούσες καταστάσεις. Η ψυχολογία σου εκείνη τη μέρα θα είναι έκδηλα θυμωμένη. Γενικά μέχρι τα μισά του μήνα θα έχεις ωραίες συνθήκες άρα φρόντισε να κάνεις οικονομία δυνάμεων για να προετοιμαστείς για τα απρόβλεπτα του άλλου μισού μήνα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση