Καρκίνος

Καρκίνος | Ιανουάριος 2023

Καρκίνος | Ιανουάριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Ο πρώτος μήνας της χρονιάς μπαίνει με δυναμικές διαθέσεις παρόλο που στις αρχές του ενδεχομένως να μη σας δείχνει ένα καθαρό πρόσωπο, έτσι ώστε να ξέρετε και εσείς προς τα πού πρέπει να κατευθυνθείτε.

Στις αρχές του μήνα, πολύ πιθανά να θελήσετε να ξεκαθαρίσετε μία σχέση, η οποία νιώθετε πως δεν σας εκφράζει άλλο, η σας δημιουργεί ισχυρές αναταράξεις ότι αφορά την ψυχολογία σας, και είναι η εποχή που κλείνετε έναν κύκλο σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή.

Είναι όμως μία εποχή που γενικότερα αρχίζετε σταδιακά και ξεκαθαρίζεται μέσα σας, όλα εκείνα τα εσωτερικά διλήμματα, τα οποία σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα, και σε πολλές περιπτώσεις σας έκαναν να χάσετε και τον ύπνο σου.

Θα χρειαστεί ωστόσο να πάρετε αποφάσεις μέσα στο επόμενο διάστημα, για το πως θέλετε να κινηθείτε, και να στηριχτείτε σε αυτό που εσείς έχετε ανάγκη και όχι σε αυτό που σας επιβάλλουν οι άλλοι.

Η πανσέληνος στο ζώδιό σας, είναι μία τελευταία μάτια στο παρελθόν σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε σχέσεις οι συνεργασίες με τις οποίες πλέον δεν έχετε κάτι να σας ενώνει.

Κινηθείτε δυναμικά, και μην μπαίνετε στη διαδικασία να σκέφτεστε μόνο συναισθηματικά, αλλά κυρίως αντικειμενικά και ρεαλιστικά για το τι τελικά σας κάνει καλό και το τι όχι.

Ο κύκλος αυτός σας φέρνει ξαφνικές λύσεις, σε θέματα τα οποία σας απασχολούσαν εδώ και καιρό, και μπορεί να σχετίζονται και με την επαγγελματική σας ζωή και τα σχέδιά σας.

Μία πρόταση από το παρελθόν, είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή της, προκειμένου να την εξετάσετε εκ νέου και να την εξελίξετε.

Καθώς επίσης και νέες ευκαιρίες που σχετίζονται και με την επαγγελματική σας ζωή φαίνεται να εξελίσσονται θετικά το διάστημα αυτό.

Μετά τις 20, στο προσκήνιο έρχονται σημαντικές οικονομικές προτάσεις, που αφορούν συνεργασίες η συνεταιρισμούς, και που ανοίγουν ένα καινούργιο κεφάλαιο στην οικονομική σας ζωή, μέσα από τον οποίο ωφελείστε σημαντικά.