Καρκίνος

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2022

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου 2022

Αντιγόνη Στάμου

Η εβδομάδα αυτή σας ανοίγει την πόρτα σε ξαφνικά γεγονότα, τα οποία από τη μία μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος, από την άλλη όμως μπορεί να σας φέρουν μπροστά σε ευχάριστες συγκυρίες.

Αρχικά, πολύ πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε ξαφνικές συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα τα οποία έχετε να δείτε εδώ και καιρό.

Ίσως ακόμα σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, να σας δοθεί η δυνατότητα να εξελίσσεται ένα σχέδιο που μέχρι τώρα έμοιαζε να μην προχωράει.

Η κοινωνική σας ζωή σας προσφέρει πολλούς λόγους ικανοποίησης, μέσα από  και  ευχάριστες  συνδέσεις  και ανταλλαγές  που σας βοηθούν να αποφορτίζεστε και να μοιράζεστε με ευχάριστο τρόπο το χρόνο σας και τις στιγμές σας με τα πρόσωπα που αγαπάτε.

Οι εξελίξεις της εβδομάδας αφορούν και την ερωτική σας ζωή, είναι και είναι πολύ πιθανό, να έχετε κάποιες ειδήσεις μηνύματα ή ακόμα και τυχαίες συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος που διεκδικούν μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σας.

Η αναδρομή πορεία του Άρη ωστόσο, φέρνει αναβολές και ματαιώσεις κάποιων θεμάτων που έχετε σε εξέλιξη, η δημιουργεί υποχρεώσεις που χρειάζονται επιπρόσθετη ενέργεια και δύναμη για να διεκπεραιωθούν.

Είναι σημαντικό τώρα, να θέσετε προτεραιότητες, γιατί τα γεγονότα εξελίσσονται γρήγορα και απαιτητικά, και προκειμένου να κρατήσετε τις ισορροπίες σας, χρειάζεται να ξέρετε πως είναι καλό να κινηθείτε.

Είναι πολύ πιθανό στις πρώτες μέρες της εβδομάδας να μην έχετε ιδιαίτερη διάθεση, ή να νιώθετε μία μεγαλύτερη εσωστρέφεια, και την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας ζητήματα και κυρίως τα συναισθήματά σας.

Από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης ωστόσο το κλίμα, αλλά και η διάθεσή σας αποκτά μία μεγαλύτερη εξωστρέφεια, και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας και σας δίνουν μεγαλύτερη χαρά και ευχαρίστηση.

Τετάρτη Πέμπτη, αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος της Παρασκευής, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία ενισχύουν τον ψυχισμό σας, την αισιοδοξία σας, την καλή σας διάθεση, καθώς επίσης και με πρόσωπα που λειτουργούν ευεργετικά στη ζωή σας.

Σάββατο και Κυριακή, είναι ένα διήμερο το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε, για να βγείτε έξω να ενισχύσετε την κοινωνική σας  ζωή, που κινείται σε ένα πολύ καλό κλίμα, και σας δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε, και να περάσετε όμορφα σε ότι και αν επιλέξετε να κάνετε.