Καρκίνος

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου – 05 Μαΐου 2024

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου - 05 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καρκίνος

Καλή εβδομάδα αγαπητοί Καρκίνοι

Η εβδομάδα σου ξεκινάει με δυναμικότητα γιατί το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο που έρχεται με φιλικές διαθέσεις μπαίνει στον οίκο των φίλων και της δημοφιλίας. Σας φέρνει λοιπόν τα δώρα της ξεκινώντας από τους Καρκίνους των πρώτων ημερών και σιγά- σιγά θα βοηθήσει και τους υπόλοιπους του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Οι ευχές και οι ελπίδες σας και οι στόχοι που είχατε θέσει αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα θα αρχίζουν να πραγματοποιούνται με αργά βήματα αλλά να ξέρετε ότι έτσι γίνεται και μελλοντικά σταθερό το έργο σας. Από την 1η Μάη έρχεται και ο Άρης στον Κριό που φέρνει καινούρια ενέργεια αλλά και πολύ βιασύνη στα θέματα τα επαγγελματικά σας. Το καλύτερο εδώ είναι σπεύδε βραδέως για να είστε ασφαλής.

Ερωτικά

Είναι μια εβδομάδα αρκετά ρομαντική και ονειροπόλα με διάθεση να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς μόνο με ότι σε ευχαριστεί και σε ξεκουράζει μαζί με το σύντροφο. Είναι η εβδομάδα κατά την οποία μπορείς να ελπίζεις σε μια ερωτική συνάντηση όπως και το να ζητήσεις μια χάρη ή κάνοντας μια ευχή να σου πραγματοποιηθεί. Όμως εσείς που βρίσκεστε σε σχέση ίσως δείξετε υπερ- προστατευτικότητα και τάση ζηλοτυπίας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και να μη δίνετε την εντύπωση ότι θέλετε να εξουσιάζετε τον ερωτικό σας σύντροφο.

Επαγγελματικά

Μετά τις 30 Μάη ξεκαθαρίζει επιτέλους το τοπίο διότι ο Άρης πλανήτης της ενέργειας και της δράσης αλλά και ο πλανήτης που σας δίνει τα φόντα του στο επαγγελματικό σας στίβο, ξεμπλοκάρει από την τρίαινα του Ποσειδώνα που τον έκανε νωθρό και χωρίς ενέργεια, έτσι από τον Κριό πλέον σας φέρνει εσάς στην κορυφή της εργασίας. Βέβαια δεν θα είναι και εύκολο γιατί θα πρέπει να τρέξετε πολλά ζητήματα μαζί αλλά και η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας δίνει και χρήμα και να διαχειριστείτε ορθά και λογικά όλα τα ζητήματα σας. Έτσι είστε αρκετά ευνοημένοι αγαπητοί Καρκίνοι.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση