Καρκίνος

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 – 19 Μαρτίου 2023

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 - 19 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Την εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να νιώσετε, πως έχετε πέσει σε μία πνευματική και συναισθηματική αδράνεια, και πως υπάρχει έντονη η έλλειψη του ενδιαφέροντος στη ζωή σας, κάτι που θα επηρεάσει πολύ και τις σχέσεις σας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές.

Δεν αποκλείεται ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη σχέση με τον σύντροφό σας, να νιώσετε πληγωμένοι, και πως δεν σας καταλαβαίνει όσο θα θέλατε.

Να θυμάστε ωστόσο όπως κάτω από το πρίσμα των πολλών όψεων του Ποσειδώνα, όλα αυτά τα οποία νιώθετε ή σκέπτεστε, θα έχουν την τάση να λειτουργούν παραπλανητικά και να σας βγάζουν έξω από το κέντρο και τις ισορροπίες σας.

Κυρίως γιατί μπορεί να νιώθετε εκνευρισμένοι κακόκεφοι η απογοητευμένοι, αλλά πριν γυρίσετε την πλάτη, θα πρέπει να δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και όχι όπως εσείς θα νομίζετε.

Στα θετικά της εβδομάδας το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, ανανεώνει πολύ την ελπίδα, τις προσδοκίες, και τις φιλικές σχέσεις σας, ενώ το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, δημιουργεί ένα έφορο πεδίο ανανέωσης της επαγγελματικής σας ζωής για το επόμενο διάστημα.