Καρκίνος

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι καλή εβδομάδα.
Θα θελήσεις να βελτιώσεις την κοινωνική και επαγγελματική σου εικόνα και αυτό το επισημαίνει και ο μαχητικός Άρης στον δέκατο ηλιακό σου που σε καθιστά μάχιμο και αρχηγικό στα κοινωνικά σου και επαγγελματικά σου δρώμενα. Θα είσαι αισιόδοξος, γενναιόδωρος και το μότο σου θα είναι η επεκτατικότητα και η διεύρυνση του φιλικού σου τομέα, αλλά που να έχει και τους αντάξιους ανθρώπους για να συναναστραφείς.

Ερωτικά

Οι καλύτερες ημέρες μέσα στην εβδομάδα για να περάσετε καλά με το σύντροφο είναι από τις 17/5 όπου θα έχετε μια αρμονική διάθεση και μπορεί να βγείτε έξω για ένα ρομαντικό περίπατο και εσείς θα διεκδικήσετε και τη σεξουαλική σας ικανοποίηση. Οι ελεύθεροι μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον θα κινητοποιηθείτε και με έντονο φλογερό ταπεραμέντο έχετε όλες τις καλές συγκυρίες να κάνετε μια σχέση. Με τη σύνοδο Αφροδίτη- Δία επισημοποιούνται σχέσεις χρόνων και η κοινωνική αποκατάσταση μιας σχέσης όπως αρραβώνας η και γάμος.

Επαγγελματικά

Μέσα στην εβδομάδα και συγκεκριμένα η σύνοδος Δία- ηλίου θα σας φέρει μια έκπληξη για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και έχει σχέση με ένα κληροδότημα από το οποίο θα έρθει και ένα ανέλπιστο χρηματικό ποσόν ή τελικά θα ευοδωθούν οι κόποι σου για κάποιο ζήτημα. Να δουλέψετε με μετριοπάθεια γιατί τα ριψοκίνδυνα ανοίγματα είναι δίκοπο μαχαίρι. Οικονομική ασφάλεια για εσάς μετά το δεύτερο δεκαήμερο.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση