Καρκίνος

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Η εβδομάδα αυτή έχει ιδιαίτερα ευοίωνος οιωνούς για τη δική σας ζωδιακή περιοχή και σας προσκαλεί να πάρετε νέα μονοπάτια, τα οποία θα σας οδηγήσουν σε μακρόπνοες και ευτυχείς προοπτικές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Ερμής περνά σε ορθόδρομη πορεία στην ημέρα της Παρασκευής, και αυτός είναι ένας λόγος που αποκαθιστά την επικοινωνία και την ασυνεννοησία που είχατε μέχρι τώρα στην καθημερινότητά σας, και σας βοηθά να εξυπηρετηθείτε πολύ καλύτερα στα οποία θέματα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα ή δεν μπορέσατε να υλοποιήσετε.

Είναι μία περίοδος ξαφνικών αλλαγών, οι οποίες έρχονται πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένετε και είναι πολύ σημαντικό τώρα να είστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε

Αισθηματικές προβλέψεις

Η νέα σελήνη που κορυφώνεται την ημέρα της Παρασκευής στο ζώδιο της Παρθένου σηματοδοτεί έναν ευοίωνο κύκλο, ο οποίος ανανεώνει την κοινωνική σας ζωή ,και σας προσφέρει πολλές και σημαντικές δυνατότητες που έχουν

εξωστρέφεια καινούργιες συναντήσεις αλλά και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις.

Εάν ανήκετε στους Καρκίνους που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, αυτό το διάστημα μπορεί να ζήσετε καινούργιες εμπειρίες, οι οποίες σας ανανεώνουν σημαντικά, και δίνουν μία νέα πνοή και δυναμική στην σχέση σας.

Εάν πάλι ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος μέσα από την οποία μπορεί να είναι η απαρχή της δημιουργίας ενός καινούργιου συναισθηματικού δεσμού, με ιδιαίτερα έντονο το ερωτικό στοιχείο.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Σχετικά με την επαγγελματική σας ζωή είναι επίσης μία πορεία αναπτυξιακή περίοδος, η οποία σας δίνει την ευκαιρία να αναλάβετε ασυνήθιστες για εσάς υποχρεώσεις.

Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα καινούργιο project το οποίο καλείστε να υποστηρίξετε, να σας γίνει μία καινούργια επαγγελματική πρόταση, η ακόμα να πάρετε την απόφαση να κάνετε μία καινούργια δουλειά, η οποία θα σας κάνει να κινηθείτε εσένα περισσότερο ανεξάρτητο πεδίο.

Όποιο σχέδιο και αν έχετε ότι και αν επιλέξετε τελικά να κάνετε να ξέρετε ότι έχετε και την τύχη με το μέρος σας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση