Καρκίνος

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 – 15 Ιουλίου 2024

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 - 15 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η νέα σελήνη έγινε χθες στο ζώδιο σου η καινούρια σπορά για εσένα για την αισθηματική, οικογενειακή και προσωπική σου ζωή μπήκε ήδη σε εφαρμογή. Είναι μια ευνοϊκή νέα σελήνη σου φέρνει έρωτα αγάπη συνοχή στην οικογένεια και σύσφιξη σχέσεων αφού συμμετέχει ο Κρόνος και η Αφροδίτη, ότι κάνεις καινούργιο αυτή την εβδομάδα θα έχει αντοχή στον χρόνο μια καινούρια οικογένεια, ένα γάμο ακόμα και ένα καινούριο μέλος που θα έρθει στην οικογένεια. Προσοχή στην όψη Ερμή αντίθεση πλούτωνα παλιά σου χρέη έρχονται να σε αναστατώσουν.

 

Ερωτικά

Εσύ που βρίσκεσαι σε μακροχρόνια σχέση θα βάλεις τις βάσεις για την επισημοποίηση κάνοντας έναν αρραβώνα ή ένα γάμο. Η Αφροδίτη μαζί με τον Κρόνο τρίγωνο διαθέτεις την ειλικρίνεια και τη διάθεση να συζητήσεις τα προβλήματα αν υπάρχουν στη σχέση σου, αλλά θυσιάζεις τόσα όσα πρέπει. Έρωτες και σχέσεις γίνονται ανθεκτικές γιατί λειτουργείς με ρεαλισμό, ο ρομαντισμός και η αγάπη μπαίνουν στον δοσομετρητή και έτσι η σχέση μπορεί να στηριχτεί κάτω από αμοιβαιότητα και σεβασμό, στοιχεία που κρατούν μια σχέση ζωντανή. Αν είσαι ελεύθερος τα άτομα που θα έρθουν στη ζωή σου επειδή εσύ αποφασίζεις τελικά ποιους θα βάλεις, πρέπει να έχουν σοβαρότητα και εμπειρία έτσι μπορεί να είναι και μεγαλύτερα σε ηλικία.

 

Επαγγελματικά

Πρόσεξε ανθρώπους ισχυρούς Ερμής αντίθεση πλούτωνας, επηρεάζουν τον οικονομικό σου τομέα, εσύ των πρώτων ημερών του ζωδίου. Τα οικονομικά σου θέλουν αναπροσαρμογή. Υπάρχει τρόπος να βρεις βοήθεια με το εξάγωνο Ερμή, Δία και μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον. Να μην βασιστείς σε υποσχέσεις αλλά να μην δίνεις και εσύ. Μην ξοδεύεις περισσότερα από τις δυνατότητές σου και μην προσφέρεις περισσότερα από όσα αναλογικά πρέπει να επιστρέψεις να είσαι μετριοπαθής, για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση