Καρκίνος

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 – 12 Μαρτίου 2023

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 - 12 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Καρκίνος

Από την εβδομάδα αυτή, ο Κρόνος περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και κυρίως λειτουργεί με θετική διάθεση απέναντί σας.

Τα χρόνια που θα μείνει στο ζώδιο αυτό, θα αναζητήσετε την ανανέωση, μέσα από καινούργια ενδιαφέροντα, έναν καινούργιο κύκλο προσώπων, μέσα από τον οποίο ανανεώνεται και τη συναισθηματική σας ζωή, αφήνοντας πίσω σας οτιδήποτε δεν σας εκφράζει ή δεν σας αρέσει πλέον.

Στα χρόνια που ακλουθούν, θα μπορέσετε να εγκαταλείψετε ορισμένες ιδέες η καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα προκειμένου να ανοίξετε τα φτερά σας σε καινούργιες κατευθύνσεις.

Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι μία εποχή απολαύσεων, μία και όλα όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, μπορείτε να τα ενισχύσετε και να βελτιώσετε, και γενικότερα να ελπίζετε σε μία πολύ πιο ισορροπημένη συναισθηματική ζωή.

Αλλά και σε ότι αφορά εσάς που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, μία νέα γνωριμία φαίνεται πως έχει έρθει για να μείνει.

Στην εβδομάδα αυτή, οι εξελίξεις που έρχονται, αφορούν κυρίως την επαγγελματική σας ζωή, που τώρα σας δίνεται η δυνατότητα νέων προοπτικών, και καλών συνεργασιών μέσα σε μία αρμονική ομάδα.

Βρείτε τρόπους και λόγους για να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας,καθώς επίσης και νέες διασυνδέσεις στον επιχειρηματικό τομέα, μπορεί να ανοίξουν έναν καινούργιο κύκλο εξελίξεων ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς.