Καρκίνος

Καρκίνος | Απρίλιος 2024

Καρκίνος | Απρίλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι καλό μήνα με λουλουδάτο άρωμα και καλή ενέργεια να έχετε όλο το μήνα. 01/04 ο Ερμής μπαίνει σε στάση, μήπως κάτι ξέχασες να κάνεις σε θέματα επαγγελματικά και θα πρέπει να ψάξεις να διορθώσεις που σου ξέφυγε τι! 3 Απριλίου η Αφροδίτη σύνοδο με Ποσειδώνα φέρνει έρωτες ονειρικούς, ρομαντικούς, ευνοείστε οι καρκίνοι των τελευταίων μοιρών. Θα ζήσετε στιγμές τρυφερότητας και θα εκδηλώσετε απέραντη αγάπη στους αγαπημένους σας. 8 Απριλίου η έκλειψη ηλίου αφορά εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και έχει σχέση με άτομα εξουσίας και με τον επαγγελματικό σας χώρο όπου εκεί πρέπει να επιδείξετε ατσάλινη αντοχή. 10 Απριλίου η σύνοδος Άρη- Κρόνου σας δημιουργεί μια αναστάτωση και φρενάρει λίγο την παρορμητικότητα σας αλλά όχι τον ερωτισμό σας. 18 Απριλίου η σύνοδος Ουρανού- Δία φέρνει ανέλπιστη τύχη εξ ουρανού. Μην ξεχάσεις να αγοράσεις λαχείο, ανέλπιστο χρήμα αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. 27 Απριλίου η ορθοδρόμηση πλέον του Ερμή ανοίγει το δρόμο για να ξεκολλήσουν καταστάσεις γραφειοκρατικές, επαγγελματικές με γρήγορες κινήσεις, και η επικοινωνία σου θα είναι πάρα πολύ γρήγορη και το μυαλό σου κοφτερό. 28 Απριλίου σύνοδος Άρη- Ποσειδώνα για σας θα είναι μια πολύ ερωτική ημέρα, και ιδίως για του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να σας προσφέρει και ένα ερωτικό ταξίδι.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα γεμίσετε πολύ αίσθημα για το ταίρι σας και μπορεί να κάνετε συζητήσεις στοργικές και ρομαντικούς περιπάτους. Οι ελεύθεροι ξεφεύγετε από την καθημερινότητα σας, πλάθετε ένα ωραίο, ρομαντικό σκηνικό και το ζείτε, αυτό θα σας κάνει να νιώθετε πολύ όμορφα. Ζείτε ένα πλατωνικό έρωτα.

Επαγγελματικά

Ίσως να νιώθεις κουρασμένος ή απογοητευμένος κυρίως γιατί εσύ γίνεσαι χίλια κομμάτια για τους άλλους και εκείνοι δεν το αναγνωρίζουν. Δεν αξίζει τον κόπο σήμερα να στεναχωριέσαι, πάρε το χρόνο σου για μερικές ώρες χαλάρωσε, ξεκουράσου και φυσικά το κλίμα θα αλλάξει.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση