Καρκίνος

Καρκίνος | 30 Μαΐου 2024

Καρκίνος | 30 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με τη σελήνη στους Ιχθύς και στον ένατο ηλιακό σου οίκο λειτουργείς ρομαντικά, καλλιτεχνικά, διαισθητικά, θέλεις να φανείς καλός, γι’ αυτό επιδιώκεις να βρεθείς με ανθρώπους που λειτουργούν ίδια με σένα και να ανέβεις ψυχολογικά, αλλά να ανεβάσεις και το κύρος σου. Πρόσεχε όμως το τετράγωνο σελήνης- Δία υποδηλώνει ότι ακούς πράγματα τα οποία δεν είναι αληθινά.

Ερωτικά

Στο ερωτικό σου και συζυγικό σου βίο άτομα τρίτα που επεμβαίνουν στη κοινή ζωή σου με τον άνθρωπο σου σήμερα μπορεί να σε κάνουν να εκραγείς με αποτέλεσμα και τη ρήξη με το σύντροφο σου. Είναι συγγενικά άτομα μεγάλης ηλικίας ή άνθρωποι οι οποίοι έχετε κοινές κοινωνικές συναναστροφές. Δίας- σελήνη τετράγωνο μέσα από τον δωδέκατο σου βάζουν λόγια.

Επαγγελματικά

Σήμερα θα υπάρξει ένας περιοριστικός χαρακτήρας ως τροχοπέδη στην εξέλιξη την επαγγελματική σου καθώς άνθρωποι και καταστάσεις φαίνεται να περιορίζουν ή να ανακόπτουν τις δραστηριότητές σου. Στα επαγγελματικά σου προϊστάμενοι, συνάδελφοι μπορεί να αντιταχθούν στις ιδέες σου, στις πρωτοβουλίες και στην εκτέλεση των εργασιών σου και λειτουργούν κρυφά σου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση