Καρκίνος

Καρκίνος | 28 Μαΐου 2024

Καρκίνος | 28 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η είσοδος του Δία στον δωδέκατο ηλιακό σου έρχεται να σου διδάξει αλήθειες για τον εαυτό σου τις οποίες θα αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά. Έχει όμως και τη μορφή του φύλακα αγγέλου σου, που θα σε προστατέψει από τυχόν κακοτοπιές, και εχθρότητες του περιβάλλοντος σου. Το τρίγωνο του με τον Πλουτωνα σου αποκαλύπτει πολλά σκοτεινά μυστικά.

Ερωτικά

Είναι μια ημέρα όπου η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία στον οίκο των κρυφών συναισθημάτων σας που μπορεί να σημάνει αισθηματικές καινούριες γνωριμίες κρυφές. Όσοι είστε σε γάμο απλά θα βάλετε στον πάγο για λίγο τα αισθήματα σας και αν δυσκολεύεστε με τον σύζυγο ή το ταίρι σας δεν του ανοίγετε την καρδιά σας.

Επαγγελματικά

Με το Δία στο δωδέκατο συνάμα με την Αφροδίτη έχεις την ευχέρεια να συνεργαστείς με κάποιον επαγγελματικά ή να συνεργαστείς με διαφορετικούς όρους με έναν υφιστάμενό σου ή προϊστάμενο αν το επιθυμείς. Σου παρέχεται η δυνατότητα να κάνεις έρευνα αγοράς προκειμένου να βελτιώσεις το βιοτικό σου επίπεδο κυρίως εσείς των πρώτων ημερών. Επίσης μπορείς να κρύψεις χρήματα για ώρα ανάγκης ή να μην φανερώσεις τις οικονομικές πηγές σου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση