Καρκίνος

Καρκίνος | 16 Μαρτίου 2023

Καρκίνος | 16 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Η σημερινή μέρα δίνει μία μεγαλύτερη έμφαση στην επαγγελματική σας ζωή και τις συνεργασίες τις οποίες με έχετε μέσα σε αυτήν.

Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε απροκάλυπτα ανταγωνιστικές συμπεριφορές, οι οποίες σκοπό έχουν με κάποιο τρόπο να σας επιβληθούν.

Θέστε συγκεκριμένα όρια και πλαίσια, και κινηθείτε μέσα σε αυτά και κυρίως μην επιτρέπετε σε κανέναν να τα υπερβεί, ιδιαίτερα σήμερα.

Μία και είναι και η συναισθηματική σας φόρτιση ιδιαίτερα έντονη, έτσι που δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αντικειμενικά τις καταστάσεις, και σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, για αυτό καλό είναι τις μέρες αυτές, να κρατήσετε αποστάσεις από την οτιδήποτε σας δυσκολεύει, και κυρίως από ότι δεν γνωρίζετε, ακόμα και αν η επιθυμία σας είναι να κινηθείτε προς μία κατεύθυνση άγνωστη για εσάς.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, ανοίγει έναν ιδιαίτερα ευνοϊκό κύκλο έως τις 10 Απριλίου, που σας φέρνει πιο κοντά στους φίλους σας, και στα πρόσωπα που αγαπάτε, ενισχύοντας και την κοινωνική σας ζωή.