Καρκίνος

Καρκίνος | 16 Μαΐου 2024

Καρκίνος | 16 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο σε φιλικό ζώδιο για σένα, στον Ταύρο στον ενδέκατο οίκο και με τριγωνική όψη, όσο και να θέλεις να απέχεις από επικοινωνία και να μείνεις μόνος σου όλο και κάτι θα σε ωθεί να βρίσκεσαι εκεί, εδώ και παντού. Ίσως να μιλάς κατά κόρον στο τηλέφωνο, να παρακολουθείς τηλεόραση, να διαθέτεις πολλές ώρες για ενημέρωση από το Ίντερνετ και λοιπά. Μπορεί να θες να βρεθείς και με άτομα όπως τα αδέρφια σου, ή κοντινά συγγενικά πρόσωπα. Είτε δια τηλεφώνου, είτε δια ζώσης.

Ερωτικά

Έτσι κι αλλιώς είσαι από τη φύση σου άτομο ρομαντικό και δεκτικό, η διερχόμενη σελήνη από τον τρίτο ηλιακό σου οίκο συγκεντρώνει ερωτικό ενδιαφέρον, επικοινωνιακό, και δεν μπορεί παρά να δραστηριοποιηθείς ανάλογα αυτές τις μέρες στο φιλικό σου περιβάλλον κάνοντας καινούριες γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος. Και οι δεσμευμένοι θα έχετε μια πολύ ωραία ημέρα με το σύντροφο κάνοντας πράγματα μαζί.

Επαγγελματικά

Με την όψη τριγώνου σελήνης- Ερμή έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίζεις εξίσου καλά τα οικογενειακά και επαγγελματικά σου ζητήματα. Κάποια σημαντική ειδοποίηση που περίμενες σήμερα θα την πάρεις. Για εσάς των πρώτων μοιρών αν περιμένατε απάντηση για επιδοτήσεις, επιδόματα, επιστροφές οικονομικές, ή από τη δουλειά ή κρατικές, σήμερα είναι ευνοϊκή ημέρα

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση