Καρκίνος

Καρκίνος | 15 Μαΐου 2024

Καρκίνος | 15 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Θα είσαι σήμερα σε μια συναισθηματική υπερένταση. Η σελήνη από τον τρίτο τετραγωνίζει τον Ουρανό σου, ενώ η ψυχολογική σου διάθεση εξακολουθεί να είναι χαρούμενη και να διατηρείς τον ενθουσιασμό,όμως ξαφνικά γεγονότα που θα παρουσιαστούν θα σε κάνουν να έχεις νευρική υπερένταση και να τα αντιμετωπίζεις με τρόπο εγρήγορσης αλλά και με ένταση λόγου. Αυτή η όψη φέρνει σύγκρουση πρωταρχικά με τον εαυτό σου και κατά δεύτερον με τον τρόπο που επικοινωνούν οι άλλοι μαζί σου.

Ερωτικά

Ξαφνικά και απρόβλεπτα ερωτικά φλερτ, θα λάβεις και μέσω διαδικτύου, όμως το μυαλό και η καρδιά αλλού ανήκει. Βέβαια ως γνήσιος Δίδυμος θα είσαι μέσα στο επικοινωνιακό παιχνίδι, εξάλλου η ζωή θέλει ποικιλομορφία στα ερωτικά και αισθηματικά παιχνίδια και έτσι δεσμευμένος ή όχι θα μπεις στη διάθεση να φλερτάρεις. Οι δεσμευμένοι σήμερα μπορεί να βγάλετε και απωθημένα σας σε σχέση με το ταίρι σας.

Επαγγελματικά

Ζορίζεστε στην εργασία και έχετε πολλές δουλειές αναλάβει και μάλιστα άλλα άτομα φροντίζουν να σας πιέζουν αρκετά. Οι όψη σελήνης τετραγώνου Ουρανού για τα οικονομικά σου, δίνει και κρυφά χρήματα, αλλά με το σταγονόμετρο. Θα έχεις για λίγο διάστημα ακόμα μπλοκάρισμα επικοινωνίας, αλλά και στο σπίτι ξαφνικές οικονομικές ανατροπές. Άλλαξε τον τρόπο διαχείρισης στο οικονομικό σου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση