Καρκίνος

Καρκίνος | 14 Μαΐου 2024

Καρκίνος | 14 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σελήνη τρίγωνο Άρης, με αυτή τη διέλευση η συναισθηματική σου ευαισθησία και τα ζητήματα της ημέρας σε αγγίζουν πιο υπεύθυνα. Γι’ αυτό και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τους άλλους είναι πιο εγκάρδιος και ειλικρινής. Η θέση σου στα ζητήματα της ημέρας σε σχέση με τη συναισθηματική σου ισορροπία είναι ξεκάθαρη. Και βάζεις τα επιτρεπτά όρια της αντοχής σου σε λογικά πλαίσια.

Ερωτικά

Κρόνος εξάγωνο Αφροδίτη είναι μια όψη που σου εξασφαλίζει τον αλληλοσεβασμό στη σχέση και επιπλέον σε όποιο καινούργιο ξεκίνημα σχέσης κάνεις. Οι σχέσεις σου καθορίζονται από την ψυχρή λογική. Για αυτό αν είσαι χαρακτήρας ρομαντικός, ξέχασε τις έντονες συγκινήσεις. Αν δημιουργήσεις μια καινούργια σχέση αυτό το διάστημα να ξέρεις ότι θα είναι πιο ανθεκτική από πολλές άλλες προηγούμενες.

Επαγγελματικά

Κάποια καλή είδηση θα πάρεις για ένα οικονομικό που θα λάβεις, είτε από την δουλειά ή από μια εργασία που είχες προσφέρει και τώρα θα πληρωθείς. Οι Καρκίνοι των τελευταίων μοιρών θα έχετε ένα ξαφνικό οικονομικό όφελος ανέλπιστο. Καλή διαχείριση στην ακίνητη περιουσία θα φέρει και καλές οικονομικές αποδοχές. Στην εργασία σας προσδίδετε τα μέγιστα, θέλοντας να πετύχετε υψηλούς στόχους προσπαθώντας να πιάσετε αρχηγικές θέσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση