Καρκίνος

Καρκίνος | 13 Μαΐου 2024

Καρκίνος | 13 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Κάποια υποβόσκουσα ψυχολογική ένταση που δεν εξωτερικεύεις. Ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη, στο Λέοντα, βρίσκεται σε ένα σταθερό ζώδιο που τις επόμενες ημέρες θα αποκαλύψει ζητήματα οικονομικά, ίσως για κάποιο παιδί σου θα βγουν έξοδα ή για κάποιο χρέος σου παλαιότερο. Η βοήθεια έρχεται από ένα άτομο μέσα από τη δουλειά γιατί η σελήνη κάνει τρίγωνο με βόρειο δεσμό και σου φέρνει τύχη.

Ερωτικά

Είστε κάπως επίμονοι όσον αφορά τα αισθήματα προς ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και ανήκει στο φιλικό περιβάλλον σας ή το ταίρι σας. Αρκετά φλογεροί προς τα αισθήματα που εκπέμπεται, ταυτόχρονα είναι πιθανό να έχετε πάθη με τα αισθήματά σας και μπορεί να εκφραστείτε με πολύ έντονο πάθος. Μην δραματοποιείς καταστάσεις.

Επαγγελματικά

Ενώ δεν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που θα σε εκνευρίσει, παρ’ όλα αυτά είσαι έτοιμος με την παραμικρή αιτία να εκραγείς μέσα στον εργασιακό χώρο. Ο εκνευρισμός σου ενδέχεται να οφείλεται σε ξαφνικές οικογενειακές, οικονομικές αλλαγές σχεδίων. Περιόρισε την μαχητική διάθεση σου και την αδιαλλαξία γιατί και οι συνάδελφοι θα έχουν και αυτοί την ίδια συμπεριφορά απέναντι σου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση