Καρκίνος

Καρκίνος | 03 Ιουλίου 2024

Καρκίνος | 03 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Δεν θα έχεις την ανάγκη να είσαι πολύ κοινωνικός και μπορεί να περιφρονείς τις ρηχές συζητήσεις με τη σελήνη στον δωδέκατο. Θα αναζητήσεις δυνατές εμπειρίες και θα έχεις την επιθυμία για βαθύτερες σχέσεις. Μπορεί να προσπαθήσεις να αναλύσεις τα πάντα και να σκεφτείς το νόημα της ζωής. Θα έχεις την τάση να κάνεις έρευνα, Ερμής αντίθεση πλούτωνα, να λύνεις προβλήματα και μυστήρια. Μπορεί να σε ενδιαφέρει η αστρολογία, οι απόκρυφες επιστήμες, ή μπορεί να έχεις διάθεση να αποκωδικοποιήσεις συμπαντικά μυστήρια.

 

 

Ερωτικά

 

Αυτή η μέρα είναι αλλιώτικη από τις άλλες τίποτα δεν σε ικανοποιεί και δεν σε ευχαριστεί, υποσυνείδητα θέλεις να ξεφύγεις από καθετί που νιώθεις ότι σε κουράζει και σε καταπιέζει στο συναισθηματικό σου κόσμο. Θέλεις να απελευθερωθείς και να κάνεις ότι σου αρέσει η συναισθηματική πολυμορφία της ημέρας, μπορεί να σου προκαλέσει ψυχική αναστάτωση και ξαφνική προστριβή με το ταίρι σου.

 

Επαγγελματικά

Η υψηλή αντίληψη των όσων γίνονται γύρω σου και ιδίως στο οικονομικό τομέα της ζωής σου, θα σε οδηγήσει να πραγματοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα και επιθυμία αλλά όχι μέσα από συνηθισμένες μεθόδους συμβατικές. Μπορεί να κάνεις κάτι ασυνήθιστο το οποίο κατά βάση να είναι αποτέλεσμα κάποιων καταστάσεων που διαμορφώθηκαν τον τελευταίο καιρό. Ερμής αντίθεση πλούτωνας δεύτερου, όγδοου οίκου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση