Καρκίνος

Καρκίνος | 01 Ιουνίου 2024

Καρκίνος | 01 Ιουνίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα ο κυβερνήτης πλανήτης σου η σελήνη βρίσκεται στον ένατο ηλιακό σου οίκο σε σύνοδο με Ποσειδώνα. Σε κάνει αρκετά ιδεαλιστή, ονειροπόλο, με μεγάλη διαίσθηση και ένστικτο για πράγματα που αφορούν τους ανθρώπους γύρω σου αλλά και γενικά την ανθρωπότητα. Πρόσεχε μόνο να μη σε εκμεταλλευθούν γιατί θα είσαι αρκετά ευαίσθητος. Μπορεί να πας και ένα μικρό ταξίδι ή να πας σε ένα μέρος με θάλασσα.

Ερωτικά

Σελήνη σύνοδο Ποσειδώνα δημιουργείς ένα ονειρικό ερωτικό πεδίο έτσι ώστε να αναπολείς τις παλιές, καλές ρομαντικές στιγμές που είχες με κάποιο πρόσωπο. Οι δεσμευμένοι, οι περισσότερες κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα είναι μαζί με το σύντροφο της ζωής σας σε γάμους, συνέδρια, συνεστιάσεις και λοιπά. Θα ωφελούσε ένα ωραίο δείπνο με ρομαντικά κεριά μαζί με το σύντροφο ή μια βόλτα στη θάλασσα.

Επαγγελματικά

Θα δεχτείς γραπτές και προφορικές ειδοποιήσεις που μπορεί να έχουν σχέση με κοινωνικές υποχρεώσεις, θα δεχτείς προτάσεις συνεργασίας, αλλά θα έχεις και πάρα πολλά κουτσομπολιά και παρεξηγήσεις, όπως και καθυστερήσεις στα εργασιακά σου. Είναι μια ημέρα κάπως πολύπλοκη και αφηρημένη, οπότε μην κάνεις σοβαρές κινήσεις σήμερα στα επαγγελματικά σου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση