Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Ήλιος τρίγωνο με Δια.

Αντιγόνη Στάμου

Ήλιος τρίγωνο με Δια.

Αντιγόνη Στάμου

8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Στην ημέρα της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου συναντά το Δία που βρίσκεται σε αναδρομή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου.

Είναι μία από τις πιο λαμπρές τυχερές ευοίωνες και αισιόδοξες όψεις που κορυφώνονται στο πλανητικό σκηνικό για το μήνα που θα διανύσουμε, και μας επιτρέπει να κάνουμε καινούργια σχέδια, να επαναπροσδιορίσουμε τα παλαιότερα, και να αδράξουμε σημαντικές ευκαιρίες οι οποίες προκύπτουν την περίοδο αυτή.

Για κάποιους είναι η αρχή ενός σημαντικού εξελικτικού κύκλου στη ζωή τους.

Θα ευνοήσει ιδιαίτερα τους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

 

Τις μέρες αυτές έχουμε την τάση να οραματιζόμαστε μεγαλεπήβολους στόχους ,που χαρακτηρίζονται από μια υπερβολή.

Εξερευνούμε καινούργιες διαδρομές, νέα επαγγελματικά μονοπάτια, και προκύπτουν ευκαιρίες οι οποίες είναι πολλά υποσχόμενες.

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να υλοποιηθεί, κάτω από τις ευεργετικές επιδράσεις αυτού του ευοίωνου πλανήτη,

Αν και σε πολλές περιπτώσεις οι ευκαιρίες δεν έρχονται με τον τρόπο που τις σκεπτόμαστε, για αυτό καλό είναι να διερευνούμε όλες τις πιθανότητες οι οποίες έρχονται τώρα στο δρόμο μας, και να τις αξιοποιούμε, γιατί δεν ξέρουμε πότε πού μπορεί να μας οδηγήσουν.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την επέκταση, την τύχη, την ανανέωση και την ευκαιρία.

Τις μέρες αυτές ερχόμαστε μπροστά σε παλαιότερα σχέδια τα οποία δεν ευοδώθηκαν όταν έπρεπε, η αφήσαμε σε εκκρεμότητα λόγω έλλειψης διάθεσης ή συγκυριών, που δεν επέτρεπαν την εξέλιξή τους.

Είναι μία πολύ κομβική στιγμή μέσα από την οποία θα μπορέσουμε να προγραμματίσουμε εκ νέου να τα επαναφέρουμε στο προσκήνιο και να καταθέσουμε ξανά στο τραπέζι προκειμένου να τα εξελίξουμε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση