Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Ήλιος αντίθεση με Ποσειδώνα

Αντιγόνη Στάμου

Ήλιος αντίθεση με Ποσειδώνα

Αντιγόνη Στάμου

Στην ημέρα της Κρήτης 19 Σεπτεμβρίου κορυφώνεται η δύσκολη αντίθεση μεταξύ του ήλιου από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.

Αυτή την εποχή χρειάζεται να προσέξουν περισσότερο οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού: Δίδυμοι παρθένοι Τοξότες και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Τις ημέρες αυτές χρειάζεται γενικότερα να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά το πρακτικό μέρος της ζωής μας, μία και θα έχουν μία έλλειψη συγκέντρωσης, η οποία δεν μας επιτρέπει να είμαστε λεπτομερείς και να το δούνε ότι καταπιανόμαστε.

Νιώθουμε πολύ έντονα μία διάθεση μία τάση φυγής από την καθημερινότητα, από οτιδήποτε μας πιέζει και μας κάνει να ασφυκτιούμε, τέτοια που δεν μας επιτρέπει να εστιάσουμε σε οτιδήποτε έχει λεπτομέρειες, και αναλύσεις.

 

Τις μέρες αυτές χρειάζεται να είμαστε υποψιασμένοι απέναντι σε ότι δεν γνωρίζουμε, μία και είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθούμε.

Καλό είναι να μην δίνουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να τηρήσουμε, Αλλά και να μην υπολογίζουμε σε υποσχέσεις οι οποίες δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν.

Αποφύγετε την περίοδο αυτή ορίστηκε στις δεσμεύσεις οι υπογραφές εγγράφων η και συμβολαίων, μία και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση