Ιχθείς

Ιχθείς | Σεπτέμβριος 2023

Ιχθείς | Σεπτέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Με τον ανάδρομο Ερμή να κινείται απέναντί σας στο ζώδιο της Παρθένου, ομολογουμένως υπάρχουν πολλές ανακατατάξεις, και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, που σας έχουν δημιουργήσει ένα μικρό ή μεγαλύτερο πονοκέφαλο αυτή την εποχή.

Να θυμάστε πως αυτό το διάστημα, δεν μπορείτε να στηριχτείτε σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό σας, γι αυτό είναι σημαντικό, να μην βλέπετε τα πράγματα μονόπλευρα, και κυρίως να μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, γιατί στη φάση αυτή δεν είναι σε θέση να σας τα δώσουν.

Μην γίνεστε στενόμυαλοι η κτητικοί, και αφεθείτε στη ροή της ζωής που πάντα μπορεί να σας πάει ακριβώς εκεί που πρέπει να βρεθείτε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Και σε ότι αφορά τον τομέα των σχέσεων σας η περίοδος αυτή, φέρνει ανακατατάξεις, αφενός γιατί υπάρχει ο Κρόνος σε αναδρομή πορεία στο ζώδιό σας, αφετέρου γιατί απέναντί σας ο Ερμής κινείται ανάδρομος, και ομολογουμένως το έδαφος δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό στη ζωή σας, κάτι που δημιουργεί ανασφάλειες και άγχη.

Γεγονός είναι όμως πως και εσείς βλέπετε τα πράγματα μέσα πιο από ένα πιο ρομαντικό και ονειροπόλο πρίσμα, που σας βάζει στη διαδικασία Τις περισσότερες φορές να χτίζεται παλάτια στην άμμο.

Αυτό καλείστε να αναθεωρήσετε αυτή την εποχή, γιατί όσο περισσότερο δεν έχετε αντίληψη, και των αναγκών σας αλλά και της ποιότητας των προσώπων που έχετε κοντά σας, τόσο μεγαλώνετε την έννοια της ανασφάλειας και του φόβου.

Και μπορεί από τη μία να έχετε την ανάγκη να πιστέψετε και να ελπίζετε σε κάτι το οποίο σας ενθαρρύνει και σας ενδυναμώνει, αλλά από την άλλη πλευρά το ίδιο το γεγονός ή το πρόσωπο σας προσδίδει περισσότερο φόβο και ανησυχία.

Πάντως η νέα σελήνη του μήνα στις 15 για εσάς που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, φέρνει ένα νέο έρωτα, ο οποίος έρχεται πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένετε και γεμίζει τη ζωή σας φως και ενέργεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

Η ορθόδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 3 του μήνα και μετά, έρχεται να δημιουργήσει ένα καλύτερο κλίμα στην καθημερινότητά σας, αλλά και στα θέματα της εργασιακής ζωής, που το προηγούμενο διάστημα σας ταλαιπώρησαν, και σας δημιούργησαν και εδώ ένα κλίμα αμφιβολίας και ανασφάλειας ότι αφορά τη δουλειά σας.

Ιδιαίτερα μετά τις 15 του μηνός θα δείτε πως τα πράγματα αλλάζουν, και έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες αφενός, αφετέρου να προωθήσετε με μία μεγαλύτερη ευκολία, όλα εκείνα για τα οποία έχετε δουλέψει εδώ και καιρό, και δεν είχατε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε όπως θα θέλατε.

Στο τέλος του μηνός η πανσέληνος στον άξονα Κριού Ζυγού φέρνει σημαντικές εξελίξεις ένα οικονομικό ζήτημα, η σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μία μικρή μεγαλύτερη αλλαγή στην εργασιακή σας ζωή μέσα από την οποία θα μπορέσετε να διεκδικήσετε και μία καλύτερη οικονομική βάση η μισθό.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση