Ιχθείς

Ιχθείς | Νοέμβριος 2023

Ιχθείς | Νοέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Κάντε εκκαθαρίσεις εφ όλης της ύλης, και προσπαθήστε έπειτα να πραγματοποιήσετε μία ανασυγκρότηση πάνω σε μία άλλη βάση.

Είναι ένας καθοριστικός μήνας αυτός του Νοεμβρίου μία και ο Κρόνος πού βρίσκεται στη δική σας ζωδιακή περιοχή, περνάει σε ορθόδρομη πορεία, και αυτό είναι κάτι που θα σας βάλει σε μικρές ή μεγαλύτερες δοκιμασίες, μία και όλο το προηγούμενο διάστημα σας έδωσε σημαντικά δείγματα για το πώς πρέπει να κινηθείτε ποια πρόσωπα αξίζει να υπάρχουν στη ζωή σας και ποια όχι.

Σημαντικός υποστηρικτής σας η νέα σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σας ενθαρρύνει να κινηθείτε άμεσα και δυναμικά, προς τα την κατεύθυνση που επιλέγετε, κυρίως για να ανοίξετε και ένα νέο κύκλο στην προσωπική σας ζωή, που σας εκφράζει πολύ περισσότερο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που ξεκινάτε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά, και αναμένετε να βαδίσετε σε νέες κατευθύνσεις αυτό το μήνα, τις οποίες θα επιλέξετε εξαιτίας συγκυρίων, είτε στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή.

Γενικά πάντως η κατάσταση στις σχέσεις σας θα αποδειχτεί συχνά σύνθετη και ιδιαίτερα απαιτητικοί ,τουλάχιστον μέχρι τις 20 του μήνα, μία και τώρα κάτι φαίνεται να αλλάζει, και σας υποχρεώνει να βάλετε τα πράγματα κάτω από το μικροσκόπιο να αναλύσετε και να πάρετε αποφάσεις.

Αν ανήκετε στους Ιχθύες που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους η γάμο, την οποία κάνατε μεγάλο αγώνα για να την κρατήσετε στη ζωή, τώρα διαπιστώνετε πως πλέον είτε δεν αξίζει τον κόπο, είτε πια πως οι προτεραιότητες σας έχουν αλλάξει.

Είναι η στιγμή να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και αντικειμενικά και να πάρετε αποφάσεις ακόμα και αν σας πονάνε από δω και πέρα.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Ο Κρόνος επηρεάζει και την επαγγελματική σας ζωή, μία και περνά σε ορθόδρομη πορεία, δίνοντας ένα τέλος σε αναβολές και ματαιώσεις που συνέβαιναν μέχρι τώρα και σε κρατούσα πιο πίσω από τη δράση.

Όμως στο μήνα αυτόν, θα απαιτηθεί ψυχραιμία και μία ρεαλιστική τακτική εκ μέρους σας, και κυρίως να μην μπαίνετε στη διαδικασία της συναισθηματικής αντιμετώπισης των προκλήσεων γιατί αυτό θα σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Καλό θα είναι να συμβουλευτείτε τη λογική σας πριν κάνετε την όποια κίνηση πάρετε την όποια απόφαση.

Ιδιαίτερα κοντά στην πανσέληνο, με τα δύο τετράγωνα που σχηματίζει και ο Ήλιος από τον Τοξότη, αλλά και ο Άρης με τον Κρόνο που βρίσκεται στη δική σας ζωδιακή περιοχή, οι αποστάσεις επιβάλλονται μία και το κλίμα είναι πολύ φορτισμένο.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση