Ιχθείς

Ιχθείς | Μάρτιος 2023

Ιχθείς | Μάρτιος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Παρόλο που υποδέχεστε τον Κρόνο στη δική σας ζωδιακή περιοχή, οι εξελίξεις που φέρνει, έχουν να κάνουν με το πως έχετε κινηθεί μέχρι τώρα στη ζωή σας.

Αν είστε ένας άνθρωπος ο οποίος έχει καταπιεστεί, αναλαμβάνοντας πάρα πολλές ευθύνες, δίνοντας πάρα πολλά στους γύρω του αλλά τίποτα στον εαυτό του,το σίγουρο είναι πως ο Κρόνος έχει να σας διδάξει πολλά!

Αν όμως έχετε μάθει να κατανέμετε τις προτεραιότητες σας, με ένα τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αφήνετε τον εαυτό σας πιο πίσω, θα σας βοηθήσει ,και σε πολλές περιπτώσεις θα σας διευκολύνει.

Είναι μία εποχή, που δοκιμάζονται σχέσεις, συνεργασίες ,ο εαυτός σας και οτιδήποτε κινείται γύρω σας.

Και είναι η εποχή, που χρειάζεται να κρίνετε με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα, τις καταστάσεις, σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Απελευθερώνεστε στο μήνα αυτόν και από τον Άρη, που εδώ και μήνες βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, και από την νέα του θέση, θα σας δώσει τη δυνατότητα σημαντικών ερεθισμάτων μέσα από τα οποία ο ορίζοντα σας θα επεκταθεί σημαντικά.

Δεν αποκλείεται να συντροφευτείτε στο μήνα αυτόν, κάνοντας μία καινούργια ενδιαφέρουσα γνωριμία για τη ζωή σας.

Και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 16 και μετά ανανεώνει την επικοινωνία σας, τα ενδιαφέροντα σας, τις δραστηριότητές σας ,αλλά και την κοινωνική σας ζωή.

Ενώ η νέα σελήνη στο ζώδιο του Κριού σας δίνει το έναυσμα για νέες οικονομικές δράσεις και οφέλη